RECYCLEKID BOUTIQUE; TWEEDEHANDS EN NIEUWE DUURZAME SCHATTEN ZOEKEN

Recyclekid boutique in Noord; schatzoeken naar tweedehands maar ook nieuwe  duurzame schatten  

Christine en Saskia twee zussen hebben samen sinds april Recyclekid in Amsterdam Noord overgenomen. Recyclekid bestaat al sinds 2016 als tweedehands kinderkleding winkel. 

Nu de zussen het hebben overgenomen richten ze zich nog steeds op tweedehands kinderkleding maar hebben meteen ook een frisse wind door de winkel laten waaien. 

Ze verkopen kaarten, zelfgemaakte mondkapjes, potloden, krijtjes en bijenwas, kinderboeken en (kinder)cadeautjes, stenen, fossielen en mineralen.

Mensen kunnen kleding inbrengen en krijgen een gedeelte van de verkoopprijs.  Een prachtig, goedwerkend en heel concreet duurzaam systeem wat voor de zussen maar ook de inbrenger én de wereld goed is!

Ze zitten nog vol met leuke nieuwe ideeën om de winkel nog leuker te maken.  Zo zijn Christine en Saskia bezig met een mooie tuin, organiseren ze binnenkort een yardsale en zijn ze bezig met mooie merken om ook een aantal duurzaam nieuwe kleding en speelgoed te kunnen gaan verkopen.  

Recyclekid is een plek waar je mooie pre-loved kinderkleding kunt kopen maar ook een plek waar je terecht kunt voor kinderboeken, duurzaam knutsel en speelgoed, wollen en zijde baby/kinderkleding en allerlei schatten voor grote en kleine kinderen.

Adres:

Van der Pekstraat 101 hs

1031 CV Amsterdam

LEUK! Vanaf 1 maart 2023 komt er een tweede Locatie bij op het Purmerplein! 

 

www.recyclekid.nl

Insta: recyclekid_boutique

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 16:00 uur

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.