KINDERKLEDING(WINKEL) LITTLE RASCALS AMSTERDAM

Broer & Zus Amsterdam
Broer & Zus Amsterdam Broer & Zus Amsterdam Broer & Zus Amsterdam

Heel lang geleden (bijna 6 jaar!) was Broer & Zus een van de eerste winkels die ik bezocht voor CITYMOM. Toen nog bij de Sarphatistraat. Daarna verhuist naar een ruime winkel op de van Woustraat, maar nu overgenomen en veranderd in LITTLE RASCALS. Ze verkopen er de mooiste merken, net als vroeger bij Broer en Zus. 

Alles wat in de winkel hangt wil je zo meenemen! Het ene merk nog mooier dan de ander.  Alle kinderkleding die in de winkel hangt is ook nog eens duurzaam; tijdloos, verantwoordelijk gemaakt en daarom gaat het langer mee. De collecties zijn met zorg uitgekozen. De kwaliteit is goed en kan door meerdere kindjes worden gedragen want zal niet na een paar keer wassen uit elkaar vallen.

Ook voor de allerkleinsten kan je hier terecht voor mooie en zachte kleding. Het merk One More in the Family is populair voor pasgeboren baby’s.

Maar niet alleen baby- en kinderkleding, ook boeken, speelgoed, verzorgingsproducten, kraamcadeaus, accessoires en bijvoorbeeld de Micro steppen worden verkocht. Kortom waar kan je niet voor terecht bij bij Little Rascals! En dat ook nog eens 7 dagen per week. 

Adres:
Van Woustraat 42
1073 LM Amsterdam
𝟘𝟚𝟘-𝟚𝟚𝟞𝟡𝟘𝟚𝟞

𝕙𝕖𝕝𝕝𝕠@𝕝𝕚𝕥𝕥𝕝𝕖𝕣𝕒𝕤𝕔𝕒𝕝𝕤𝕒𝕞𝕤.𝕔𝕠𝕞

Website:
Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.30 – 18.00
Woensdag 10.30 – 18.00
Donderdag 10.30 – 18.00
Vrijdag 10.30 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 10.00 – 17.00

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.