7X DE LEUKSTE MERKEN VOOR KINDERSOKKEN

kindersokken

Weg met die saaie, effen sokken! Dit zijn 7 leuke merken die te gekke kindersokken verkopen! Twinning is ook mogelijk. Sommige merken bieden sokken in zowel volwassen -als kindermaten.

  1. HAPPY SOCKS

kindersokken

Ook verkrijgbaar in leuke giftboxen en daardoor goed als cadeau!

2. MAED FOR MINI

kindersokken

Op de foto zie je de kniesokken van Maed for Mini, maar ook de babysokken zijn echt een aanrader! De enige babysokken die NIET afzakken! Fijn!

3. UBANG

kindersokken

Van de sokken van UBANG word je toch instant vrolijk! Lekker speels voor kids!

4. TINY COTTONS

Tiny Cottons Sokken

Bij iedere collectie heeft Tiny Cottons ook een bijpassende sok! Deze zomer is het thema van de collectie Block Party. Verkrijgbaar via de webshop Comeback. 

5. BANG BANG COPENHAGEN

kindersokken

Bang Bang Copenhagen staat ook altijd gegarandeerd voor een aparte sok aan de voetjes! Op deze foto zie je hun panter sokken.

6. CHATTY FEET

kindersokken

Voor alle trendsetters met koude voeten, let op! Geen onderbroeken lol, maar schaterlachen om sokken bij Chatty Feet. Deze grappige sokken brengen gegarandeerd een lach op het gezicht van je kind. En ‘twinning’ kan ook, want alle sokken zijn er zowel in volwassen -als in kindermaten. Mijn eigen sokkencollectie bestaat louter uit zwarte sokken (saai!) dus met de ontdekking van dit merk kan ik eindelijk wat persoonlijkheid aan mijn collectie toevoegen!

7. ALZHEIMER SOCKS

kindersokken

Alzheimer SOCKS is een initiatief om de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie bespreekbaar te maken en bij te dragen aan een oplossing. Ieder jaar komen ze met een sok voor groot & klein uit, ontworpen door een bekende ontwerper. Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat de ziekte van Alzheimer ook onder jonge mensen voorkomt. Om de ziekte daarom bespreekbaar te maken bij kinderen én kleinkinderen van mensen met alzheimer, zijn de sokken beschikbaar in kindermaten. Door ze te kopen steun je onderzoek! Koop ze via alzheimersocks.nl

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.