DIT IS DE ULTIEME TAS VOOR IEDERE MOM WAAR ALLES IN PAST!

All Time Favourites tassen All Time Favourites tassen All Time Favourites tassen All Time Favourites tassen

Voor alle MOMS die All-Time Favourites nog niet kent.. Ik kan niet meer zonder hun tassen!! Er was een leven before en after de deze ATF-tas zeg maar…  Iedereen kent de grote blauwe IKEA tas wel. Ideaal, want er kan super veel in. MAAR hij is BLAUW en heel lelijk en hij kan niet goed dicht. Daar heeft All-Time Favourites iets op bedacht! Zij hebben deze IKEA tas nagemaakt, maar dan met te gekke prints! Een mooie tas dus. Hoe handig is dat! Met kids moet je altijd zo veel meenemen als je een weekendje weg, naar het strand, uit logeren bij opa en oma of vakantie gaat  en daar zijn deze tassen echt ideaal voor! ALLES past erin!

Daarnaast hebben ze ook nog handige luiertassen trouwens mocht je daar nog naar opzoek zijn. Daar heb ik al een keer eerder over geschreven, check deze luiertassen blog daarover. Ander goed nieuws is dat voor deze zomer, naast stoere camouflage en denim looks de tassen nu ook uitgebreid zijn met een ‘Nature lijn’ die bestaat uit ware eyecatchers; prints als palm (mijn favourite!) pineapple en coconuts die ook nog eens reversible zijn. Die zijn er ook een maatje kleiner. Voor als je net wat minder mee hoeft te nemen. HEBBEN toch?

www.alltimefavourites.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.