DE MOOISTE KINDERKAMERS VAN INSTAGRAM; FEBRUARI

Jaaaaa een nieuw blog item; de mooiste kinderkamers van Instagram is een feit! Op Instagram heb je nu een fijne functie dat als je een mooie foto ziet dat je deze kan bewaren. Zo kan ik nu al mijn favoriete kamers makkelijk in een blog delen met jullie! 

Wil je dat trouwens zelf doen, een foto bewaren, druk dan op het soort van vlaggetje, helemaal rechts onder de foto die je wilt bewaren. Ik zag altijd zoveel leuke kinderkamers op Instagram, maar een screenshot daarvan maken, bewaren en dan weer delen was zo’n gedoe. Dus ik ben heel blij met deze functie. Daardoor kan ik en mijn favoriete kinderkamers bewaren en andere inspiratie en kan ik ze vanaf nu met jullie delen in deze nieuwe maandelijkse blog!

Klik vooral ook op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts die jullie op deze manier weer kunnen ontdekken. Twee vliegen in een klap dus!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze nieuwe blog als ik. Bijdeze dus de tien mooiste kinderkamers van februari!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.