DIT WAREN DE 10 MOOISTE KINDERKAMERS VAN 2017!

decoraciondeinteriores21.com

decoraciondeinteriores21.com

elinblomberg.se

elinblomberg.se

fourcheekymonkeys.com

fourcheekymonkeys.com

www.instagram.com/hellolittlebirdie

@hellolittlebirdie

jessicahansonstylist

@jessicahansonstylist

@melaniestevenson_

@melaniestevenson_

@sullkullan

@sullkullan

camillestyles.com

tropical nurseries

Voor meer tropische kinderkamers! Check de blog met tien leuke tropische kamers!

Een van mijn persoonlijke favoriete onderwerpen om over de bloggen zijn kinderkamers. Ik vind het een feest om te zoeken naar alle de aller mooiste en origineelste kamers. Bijna iedere week probeer ik wel een blog met kinderkamerinspiratie te maken. 

Iedere keer ben ik ook weer verbaasd hoeveel moois er is! Interieur is een grote hobby van mij, misschien dat ik het zelf daarom ook zo leuk vindt maar ik hoop ook jullie met deze kamers te inspireren. Vorige jaar zijn er weer vele kinderkamers met een thema voorbijgekomen zoals Kinderkamers met een openhaard erin, kinderkamers met een bergenthema, kinderkamers om te delen, kinderkamers met houten vloeren erin, of juist kinderkamers met een mooi Marrokaans tapijt.

Leuke merken voor de kinderkamer

Er zijn ook leuke merken die mooie kinderkamer producten verkopen die ik afgelopen jaar heb ontdekt en met jullie heb gedeeld zoals het Franse Rose in April. Bij LisLoves kan je veel moois uit Marokko. Het mooie Lilipinso met veel verschillende stijlen, Camillia Collection met mooie kinderkamerkasten en zo kan ik wel even doorgaan!

Webshops met leuke kinderkamer accessoires

Gastblogger Maartje houd net als ik van kinderkamers en vond altijd weer de allerleukste Ikea Hacks, zoals 14 x Stuva Ikea Hacks.Webshops met mooie producten voor de kinderkamer waren er ook Bij Liefs van Liesje kan je bijvoorbeeld hele mooie vintage kindermeubels vinden. Mevrouw Aardbei is ook een webshop die de allerleukste kinderkamer accessoires verkoopt.

Ook dit jaar ga ik jullie weer inspireren met de leukste kinderkamers! Stay tuned! Of volg CITYMOM op Facebook om geen post te missen!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.