15X KINDERKAMERS OM TE DELEN


gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers gedeelde kinderkamers

En toen kwam er na de peuter een tweeling waar we toch niet helemaal op gerekend hadden… Tegenwoordig hebben steeds meer kinderen een eigen slaapkamer en wordt er steeds minder gedeeld. Mensen vroegen ook tijdens mijn zwangerschap of het wel allemaal zou passen, 3 kinderen? Wonend in de CITY houdt het vaak al op bij 2 of  3 slaapkamers. Dan willen wij zelf ook nog het liefste een fijne privé ruimte alleen voor onszelf behouden.. Maar hoe dan?

Na het zoeken naar kamers die gedeeld worden door meerdere kids, wil ik bijna niets anders! Nu zijn onze baby’s nog niet eens een jaar, dus ze kunnen nog prima jaaaaaren met z’n tweetjes op 1 kamer slapen. Misschien dat peuterlief er zelfs nog jaloers op gaat zijn dat hij alleen op 1 kamer slaapt. Met de voorbeelden uit deze blog beginnen mijn handen te kriebelen om er de leukste kamer van te maken voor 2 of misschien zelfs 3 kids, zodat onze peuter ook nog een keer lekker bij zijn broertje en zusje op de kamer kan slapen.

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

LEES OOK: 10 X COOL BUNK BEDS

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

1 Reactie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.