MUSE KIDS; VROLIJK & MEGA MOOI KINDERSERVIES

Muse Kids Muse KidsMuse Kids Muse Kids

Tijdens het scrollen door mijn instagram feet viel mijn oog op iets heel erg moois, het was een kommetje met een eenhoorn. Hier moest ik meer van weten en klikte op het instagram account; daar verscheen een hele mooie ‘kinderservies wereld’!

Muse Kids bleek opgezet door een Nederlande, Nicoline. Tijdens haar verblijf in het boetiek hotel Muse in Bangkok raakte zij in contact met het inspirerende ontwerpersduo Onn en Nut van ontwerpstudio Oonutclay. En werd – net als ik toen ik het voor het eerst zag – op slag verliefd op het door hun ontworpen kinderservies. 

Thuis testte zij met haar twee zoontjes de bordjes, bakjes, bekers en schaaltjes. Het servies moest natuurlijk ook veilig en gebruikersvriendelijk zijn maar het servies doorstond de zware test! Inmiddels heeft Nicoline met Oonutclay de kinderservieslijn ’Muse’ opgezet. Bordjes, bakjes, bekers en schaaltjes in allerlei verschillende kleuren en formaten. Stuk voor stuk handgemaakt en handgeschilderd op natuurlijk en duurzaam materiaal. Leuk als kraamcadeautje of gewoon voor eigen gebruik.

Ieder item ziet stuk voor stuk echt te cute uit! En het belangrijkste is dus, het is lekker stevig. Het fijne aan de borden vind ik dat de rand omhoog gaat, zo is het makkelijker eten voor kindjes. Ik vind het echt de ontdekking van het jaar dit mooie servies en zou alles wel willen hebben! Jullie ook? Kijk voor de hele collectie op; www.muse-kids.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.