HELLO LITTLE ONE VERRASSINGSBOXEN

Hello Little One :: CITYMOM.nl 1 Hello Little One :: CITYMOM.nl 2 Hello Little One :: CITYMOM.nl 3 Hello Little One :: CITYMOM.nl 4JPG Hello Little One :: CITYMOM.nl 6 Hello Little One :: CITYMOM.nl 7 Hello Little One :: CITYMOM.nl 8 Hello Little One :: CITYMOM.nl 9 Hello Little One :: CITYMOM.nl 10 Hello Little One :: CITYMOM.nl 11 Hello Little One :: CITYMOM.nl 12

Onlangs werd ik gemaild door Bianca & Joyce, de oprichtsters van HelloLittleOne.nl. Of ik wilde kennis maken met hun nieuwe concept. Hello Little One is een verrassingsbox die precies bij de fase van (aanstaande) moeder & baby in het eerste levensjaar past. Aangezien zij houden van bijzondere & unieke producten áltijd op zoek zijn naar de leukste, hipste en beste producten voor hun ‘little ones’ was het idee voor ‘Hello Little One’ geboren. Nou ben ik zelf ook altijd opzoek naar nieuwe merken en originele producten, dat dit nu voor mij wordt gedaan spreekt mij erg aan!

De eerste box die werd bezorgd was de zwagerschapsbox. Doordat alle cadeautjes ook stuk voor stuk zijn ingepakt (iedere box bestaat uit ongeveer 5 producten) is het echt een feest om alleen al uit te pakken. Sommige merken/producten kende ik, maar bijvoorbeeld de chocolade reep van Baru nog niet. Deze vond ik zo lekker dat ik er meteen 30 op internet heb besteld (ja… zwanger, dat mag nog even!).

De tweede box, de kraambox werd net voor mijn uitgerekende datum bezorgd. En ook hier zaten hele mooie producten in – weer allemaal gezellig ingepakt – voor mijn new born. Helemaal fan ben ik van het mooie houten bordje met Hello Little One erop van LotjeDotje en de mooie bijtring EchtIlona. Beide ook merken die voor mij nog onbekend waren!

Dan is er ook de 3-maanden box. Zo ver ben ik nog niet, maar ook daar zullen vast alleen maar leuke dingen in zitten! Alle producten zijn namelijk van nieuwe ontwerpers en mooie merken en variërend van speelgoed, fashion tot verzorging. De boxen zijn natuurlijk ook perfect om als kraamcadeau te geven! De boxen kosten €29.95 per stuk, excl. €4.95 verzendkosten.Binnenkort is het ook mogelijk om de 6-maanden-box te bestellen! De overige maandboxen zullen daarop volgen. Zodat je straks ook een maand- of kwartaal abonnement kan afsluiten, naast dat je een eenmalige box kan bestellen. Verrast worden met een box vol mooie producten zonder dat je daar zelf tijd aan hoeft te besteden, wie wil dat nou niet?!

 

www.hellolittleone.nl

 

2 Reacties

 1. Eline

  Die eerste print ziet er ontzettend leuk uit!
  Jammer dat ik nu niet meer zwanger ben en dat mijn kleine meid al voorbij de 7 maanden oud is. Ik zou er anders onmiddellijk eentje bestellen. Ik hou er zo van om cadeautjes uit te pakken!

  Antwoord
  • Bettina

   oh jammer inderdaad! Want het was zeker een feest alle cadeautjes uitpakken!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.