12X INSPIRATIE VOOR EEN ‘NATURAL NURSERY’

9 Natural Nurseries

thelittleumbrella

headedsomewhere.com

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

thelittleumbrella

ministylemag.com

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

anewall

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

fermliving.com

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

spearmintbaby.com

9 Natural Nurseries

rockmystyle

Interios

veryrosenberry

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

ollieandsebshaus

9 Natural Nurseries :: CITYMOM.nl

theanimalprintshop

@whitemossdecor

 

Een ‘natural nursery’ oftewel een babykamer die naturel is van uiterlijk heeft voordelen. Baby’s schijnen namelijk beter in een ‘natuurlijke’ kamer met rustige kleuren te slapen. Als je baby s’nachts rustig slaapt heb jij daar ook voordeel van! Kiezen voor een witte babykamer is helemaal zo gek nog niet! 

Een baby slaapt het best als er niet te veel prikkels zijn vanuit de omgeving. Veel wit, met bijvoorbeeld een accent als hout is dus een aanrader. Zorg ook voor voldoende opbergruimte. Zo kan je alles aan het einde van de dag weer opruimen waardoor de kamer ook rustiger oogt.

Druk behang op de kinderkamer met bijvoorbeeld dieren of auto’s zijn heel leuker als je kindje wat groter is, voor een baby is dat nog niet perse nodig. Of misschien komt in deze kamer wel een broertje of zusje hierna. Dan is het ook beter de muur zo neutraal mogelijk te houden zodat je er nog alle kanten later mee op kan. Dat naturel niet saai is bewijzen deze 12 mooie babykamers!

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.