TREND; 12X TROPISCHE BABYKAMERS

tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS -projectnursery TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS - meganwelker-cruz-56 TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS 8 TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS 1

Het is momenteel winter maar toch verlang ik alweer naar de zomer… Om het zomerse gevoel wat langer vast te houden, of weer te krijgen, ben ik op zoek gegaan naar wat ‘tropical inspiration’ oftwel TROPISCHE BABYKAMERS! 

Dit is een heerlijke trend die we al lang in huis zien maar die ook is doorgedrongen tot de kamer voor de allerkleinsten. Ik word in ieder geval helemaal vrolijk van deze kamers. Denk er nog een zomers samba nummertje onder deze blog bij en de summer vibe is compleet!

Zelf een tropische sfeer creëren dat doe je het makkelijkst met een vrolijk behang dat je nu veel kunt vinden. Rotan op de kinderkamer geeft ook een lekkere tropische sfeer. Of voeg een kleed toe van Studio Vacay. Deze kleden zorgen voor een instant vakantiesfeer in je huis! 

LEES OOK: 10 X MERKEN MET TE GEK BEHANG VOOR DE KINDERKAMER

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

babykamer betalen
Tropische Babykamer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.