fbpx

TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS

tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries tropical nurseries TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS -projectnursery TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS - meganwelker-cruz-56 TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS 8 TREND; 10X TROPISCHE BABYKAMERS 1

Het is bijna winter maar toch verlang ik alweer naar de zomer… Om het zomerse gevoel wat langer vast te houden ben ik op zoek gegaan naar wat ‘tropical inspiration’ en wel voor de babykamer. Een heerlijke trend die we al lang in huis zien maar die ook is doorgedrongen tot de kamer voor de allerkleinsten. Ik word in ieder geval helemaal vrolijk van deze kamers. Denk er nog een zomers samba nummertje onder deze blog bij en de summer vibe is compleet! Zelf een tropische sfeer creëren dat doe je het makkelijkst met een vrolijk behang dat je nu veel kunt vinden. Zoals bovenstaande via LuluandGeogia.com.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

LEES OOK: 10 X MERKEN MET TE GEK BEHANG VOOR DE KINDERKAMER

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.