DE FAVORIETEN VAN SOPHIE TEN BOKKEL HUININK VAN LITTLES LIST

de favorieten van Sophie ten Bokkel Littles List :: CITYMOM.nl

LITTLESLIST.NL is een informatieve lifestyle website voor ouders met weinig tijd (en slaapgebrek), die het beste voor hun kind willen. Je vindt er – in hitlijsten de Top 3 t/m de Top 10 – de beste en leukste baby- en kinderproducten. Joep (41) en Sophie (33) zijn beide moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en zijn de oprichters van Littleslist. Zij halen voor jou de krenten uit de pap op het gebied van interieur, verzorging, eten, onderweg en cadeaus. Kortom: wat moet ik hebben? Waar kan ik het vinden? Wat kost het? Joep & Sophie doen het speurwerk voor je en dus bespaar je zelf die urenlange online zoektocht naar dat ene perfecte product. Omdat zij dus een perfecte neus hebben voor de beste producten en diensten vroegen wij Sophie ten Bokkel Huinink naar haar favorieten. Naast eigenaar van Littleslist is zij deputy editor van tijdschrift Elegance en moeder van Flint (3) en is er een kleine baby girl op komt.

 1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je zoontje in Amsterdam?

Bij slecht weer vind ik Mazzo altijd een goede hangout. Achterin is er een grote speelruimte en de spaghetti bolo gaat er bij Flint prima in (Rozengracht 114).

2. Wat is je favoriete kinderwinkel? 

Ik vind het concept van de Mini Chi Chi Club op de Spaarndammerstraat erg leuk. Yoga, ballet, winkelen en koffie op een plek! Deze zomer heeft de eigenaresse een summerclub waar je je prima kan vermaken met je kroost: opblaasbadjes, kegelbaan, tekentafel, speelgoed en fijne kinderproducten (ook in de sale!). Tot 26 augustus op het schoolplein van de Elisabeth-Paulus school, Spaarndammerstraat nr. 13-15.

3. Wat is je favoriete plek om met kind met vakantie te gaan? 

Ik reis veel, graag en ver. Maar als we op vakantie gaan met Flint kies ik het liefste voor een zonnige, relaxte bestemming in Europa. Onlangs combineerden we een paar dagen in een fijn air b & b appartement in Lissabon met een dikke week in een luxe, kindvriendelijk resort aan zee in de Algarve. Club Robinson Quinta da Ria is echt een aanrader, niet zo massaal, heel relaxt en goed eten. De ideale combinatie van stad en relaxen op het strand! Een huurauto is wat mij betreft tijdens dit soort vakanties een must.

4. Wat is je favoriete modemerk voor kinderen? 

Petit Bateau voor de zachte stoffen en nostalgie. Mini Rodini voor de funky items. Gray Label voor de fijne broekjes en Hema voor de basics. Oh en Smallable.com voor de buitenlandse merken, het liefst in de sale want… prijskaartje!

5. Wat is je favoriete product voor kinderen? 

Ik ben dol op simpele, innovatieve producten zoals bijvoorbeeld de SipSnap: een buigzaam dekseltje waarmee je van elke beker een tuitbeker maakt. Maar old time favorite is de loopfiets van Flint: ideaal voor onderweg. Hij leert nu fietsen op het meegroeimodel van BMW maar Early Rider heeft te gekke design modellen zoals de Bonsai, die staat op de verlanglijst!

www.littleslist.nl

 

Volgende artikel

10 X BOY BLUE NURSERY

2 Reacties

 1. karlien

  Klopt Familie Noord is zo leuk! Maar ook Ceuvel en Fashion & Tea in Noord heel leuk met kids.

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Karlien, dank voor de extra tips! Fashion & Tea ken ik nog niet dus daar gaan we snel een keer heen!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.