DE 5 FAVORIETEN VAN LAURA MACHTELINCKX PR CONSULTANT LIFESTYLE

De 5 favorieten van Laura Machtelinckx

Laura Machtelinckx woont met haar man en dochter Sophie (8 maanden) in Den Haag. Zij werkt als PR Consultant Beauty, Fashion & Lifestyle. Vandaag haar 5 favorieten!

 

  1. Kindvriendelijke hotspot:

Ondanks dat je met een baby nog redelijk flexibel bent en er nog geen speelparadijs nodig is om zelf rustig koffie te kunnen drinken, is Art and Lemonade een leuke spot. Zelf drink ik graag koffie bij Lola Bikes and Coffee met Sophie. Uit eten gaan met een baby vind ik niet heel relaxed.

  1. Kinderkledingwinkel:

Dat is Kids on the Docks in Antwerpen. Hier verkopen ze naast mooie kleding van Oscar and Valentine en Bonpoint ook mooie accessoires en spullen voor de kinderkamer. In Amsterdam kom ik graag bij Kids to Kids op de Ceintuurbaan. Ook winkel ik veel online bij Smallable.

  1. Plek om heen te gaan met vakantie:

Mijn ervaring reikt nog niet veel verder dan 8 maanden (leeftijd van Sophie nu), maar tot nu toe is het stijlvolle Casa Amore van styliste Renu Kashyap op Ibiza favoriet. Tip: ga wel in het voor- of najaar, want dan is het en minder druk en de temperatuur is aangenamer voor kleintjes. Casa Amore heeft een lekker groot zwembad en biedt genoeg ruimte om lekker te spelen. Doordat er een gezamenlijke keuken is kun je overdag heerlijk uitgebreid lunchen buiten de deur en in de avond thuis blijven.

  1. Kinderkledingmerk:

Ik heb een vrij klassieke/ Franse smaak wat kleding betreft en houd van mooie stoffen. Ik word heel blij van de collecties van Petit Bateau en Bonpoint. Al is het laatst genoemde wel erg prijzig en koop ik hier meer voor speciale gelegenheden. Om het iets speelser te maken, wissel ik klassieke merken af met de grappige ontwerpen van Stella McCartney Kids.

  1. Product voor kinderen:

Ik ben fan van de knuffels van Oeuf NYC, de VW bus knuffel is favoriet. Voor haar tandjes zijn de speeltjes van Sophie de Giraffe ideaal.

LEES OOK;

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.