NIEUW! MUM X ZARA; ZO STIJLVOL HEB JE ER ZWANGER NOG NOOIT BIJGELOPEN!

MUM X ZARA | CITYMOM.nl 1

Schreef ik vorige week nog over vier merken die zwangerschapskleding verkopen waarvan je dat waarschijnlijk niet wist… kwam een dag later ZARA met een te gekke nieuwe zwangerschapskleding collectie! Die kan er dus bij op het lijstje! 

Maar check deze foto’s, deze collectie is toch echt waanzinnig! Als zwangere heb je er nog nooit zo stylisch bij kunnen lopen. Dit is zelfs een collectie die ik als niet zwanger zijnde ook gewoon aan wil!

De zwangerschapscollectie, MUM X ZARA genaamd is nogal uitgebreid. Je kan er van s’morgens tot s’avonds op een feest mooi bijlopen. Naast fijne basics hebben ze dus ook echt te mooiste jurken. Ik baal ervan dat deze collectie er niet was toen ik zwanger was. Want wat een feest dat je er nu zo cool als zwangere bij kunt lopen!

Check de hele collectie op ZARA.com

LEES OOK: A BUN IN THE OVEN; DE 3 BESTE WEBSHOPS VOOR ZWANGERSCHAPSKLEDING

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.