NIEUW! HULAALOOP; KINDERKLEDING LEEN ABONNEMENT!

hulaaloop Hulaaloop 2 Hulaaloop 3 Hulaaloop 4 Hulaaloop 5

Tot een leeftijd van twee jaar doorlopen kinderen acht verschillende maten. In korte tijd verzamelen ouders een berg aan kinderkleding en staan ze voor de zoveelste keer de kleding te sorteren. Naast hun drukke levens, banen en huishoudens vinden ze het ook belangrijk dat hun kinderen er leuk en verzorgd bij lopen. Hulaaloop heeft hier een oplossing voor bedacht en biedt verschillende abonnementen op kinderkleding van duurzame merken. De kleding wordt aan huis bezorgd en kan worden ingewisseld voor een maat groter wanneer kinderen eruit zijn gegroeid. Zo hebben ouders voor elk seizoen de juiste maat in huis. Begin dit jaar zijn twee moeders Emma en Puck dit circulaire en duurzame concept gestart op een zolderkamertje midden in Amsterdam West. Na een succesvolle pilotfase met uitgebreide feedback van de huidige klanten is Hulaaloop klaar voor lancering. Emma: “In samenwerking met de merken Little Label, Tapete, Icecream Bandits en Imps & Elfs, die goede kwaliteit en duurzame kleding in het assortiment hebben, zijn wij onze uitdaging gestart”. Puck: “De kledingindustrie is de op één na meest vervuilende industrie van de wereld. Hulaaloop stimuleert hergebruik van kinderkleding door het in te zetten bij meerdere families. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het milieu”.

Hoe werkt het

Klanten kiezen uit drie verschillende abonnementsvormen; klein, medium of groot. Daarnaast krijgen klanten de mogelijkheid om eerst te starten met een proefpakket of om een Hulaaloop pakket cadeau te geven. Klanten geven bij aanmelding de gegevens van hun kleintje door zoals gewicht, maat, geslacht etc. Ze ontvangen een pakket met volledig samengestelde outfits bestaande uit kleding van merken waar Hulaaloop een samenwerking mee heeft. Wanneer het kleintje uit de kleding is gegroeid, sturen klanten de kleding retour en ontvangen een volgend pakket met een maat groter. De kleding groeit op deze manier met het kleintje mee.

hulaaloop
Hulaaloop weetjes

  • Een pakket bestaat uit kwalitatief goede merkkleding !
  • Beschikbare kleding in de maten 50 tot en met 92 (ongeveer van 0-2 jaar)
  • Hulaaloop stelt volledige outfits samen
  • De outfits bestaan uit de volgende kledingstukken: ○ romper of onesie ○ lange broek of korte broek ○ t-shirt, long sleeve, trui of vest
  • Gebruikte kleding is met zorg gecontroleerd
  • Wisselen van de kleding op het moment wanneer het kleintje eruit is gegroeid
  • Na 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

www.hulaahoop.com

LEES OOK: ALLES OVER DE NIEUWSTE WEBSHOP COMEBACK!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *