NIEUW; DOPPER VOOR MOMS; DE DOPPER INSULATED

DOPPER INSULATED DOPPER VOOR MOMS

Er verdwijnt ieder jaar meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. Niet cool. In deze wereld moet jouw kind opgroeien! Wat ik zelf een hele goede optie vind is de strijd aanbinden met single-use plastic. Mijn Dopper helpt daarbij! Omdat Dopper nu ook een speciale Dopper voor MOMS heeft; de Dopper Insulated. Vond ik dat dit zeker even hier gemeld moet worden! Hiermee kun je jouw kleintje op ieder moment voorzien van een warm flesje én red je eigenhandig onze oceanen van plastic-vervuiling.

9 uur warm, 24 uur koud

Als MOM sleep je dagelijks een waslijst aan babyspullen mee als je de deur uit gaat. Een thermosfles met heet water om je mini-me op elk moment te kunnen voorzien van een warm flesje bijvoorbeeld. Sterker nog, het Voedingscentrum adviseert om vers heet water te gebruiken voor iedere flesvoeding*. Wherever you go. De Dopper Insulated, in de zachte kleur Steamy Pink of het stoere Glacier Grey, houdt je water 9 uur warm.

Omdat je nogal verhit kan raken van babysjouwen, luierworstelen en wagenduwen, is de Dopper Insulated ook heel geschikt voor verkoelend gebruik. In deze fles blijft je water heerlijk ijskoud, 24 uur lang. Er is een Dopper Insulated van 350 ml – past altijd in je (luier)tas – en één van 580 ml.

Karmama-punten!

Merijn Everaarts, oprichter van Dopper: ‘Plastic-vervuiling is een wereldwijd probleem en dat kun je niet alleen oplossen. We willen inspireren en samen met mensen uit de hele wereld een verandering teweegbrengen. Om dat te kunnen doen moet er voor niemand een excuus zijn om single-use plastic te blijven gebruiken. Of het nu is dat je de Dopper-kleur niet bij je outfit past, of dat je je water alleen gloeiend heet of ijskoud drinkt. Daarom ben ik zo trots op de Dopper Insulated. Dit product zorgt ervoor dat we echt over de grens impact kunnen gaan maken.’

Met een Dopper Insulated heb je geen cape nodig om in een supermom te veranderen. Want met iedere Dopper red je de wereld. Hoe dan? Door water uit jouw Dopper Insulated te drinken, worden er om te beginnen per jaar gemiddeld 40 wegwerpflesjes minder gebruikt. Een gekoeld waterflesje halen bij de kiosk is nergens meer voor nodig! Daarnaast doneert Dopper 5% van de netto-omzet aan initiatieven die plastic-vervuiling tegengaan en schoon drinkwater-projecten in Nepal. Een betere wereld voor je kinderen. Cliché. Maar dat wil toch iedereen?

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.