BABY ALIVE; DEZE PLASSENDE & DANSENDE POP IS HET LEUKSTE CADEAU

Baby Alive

Baby Alive

Kinderen en poppen ik blijf het fascinerend vinden om te kijken hoe mijn kinderen met een pop spelen. Hoe ze de pop knuffelen en verzorgen alsof het een echt persoon is! Wist je dat een pop ook heel leerzaam is? Baby Alive, één van de grootste poppenmerken ter wereld, heeft een babypop ontwikkeld die moet leren om op het potje te gaan. Het bizarre is dat sinds Fitz met deze pop speelt hij ook op het potje wil! Super fijn dus dat deze pop hem daarbij kan helpen.

Plas & Dans Baby

Fitz is namelijk helemaal vrienden met de Plas & Dans Baby, dat is de versie die wij hebben. De pop heeft express geen naam gekregen van Baby Alive omdat de kinderen dan zelf haar een naam kunnen geven. Onze Plas & Dans baby heeft de naam Bibi gekregen.


Kersverse poppenvader

Fitz heeft een grote zus, dus daar kijkt hij bij af met hoe hij met de pop om moet gaan en doet dan alles na. Blijkbaar zitten de oerinstincten die het rollenspel met poppen aanwakkeren net zo goed in jongetjes. Deze pop kan je ook op de ‘papa’ stand zetten. Dat vind ik ook wel echt heel leuk eraan! Ze zegt wel 50 zinnetjes en op de ‘papa’ stand spreekt ze tegen papa.

Tijd om op het potje te gaan

Als Plas & Dans Baby (ik bedoel Bibi) dorst heeft, dan geeft Fitz, de kersverse poppenvader, haar water met de bijgeleverde drinkfles. Daarna is het tijd voor het potje. Het is heel grappig maar als je de handjes van de baby vast houd, doet ze het potjesdansje en zingt ze “pi-pi!”. Daarna krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft! Ideaal want zo leert Fitz dat het bij hem ook zo werkt. Het zijn deze levensechte momenten die deze pop zo leerzaam maakt!

Baby Alive

Fitz – en Bobbi zeker ook – vinden het geweldig om Bibi aan te kleden, haar haren te verzorgen en te luisteren naar haar gebrabbel. Ze zijn zo lief voor haar! Ze krijgt heel veel knuffels en kusjes. Vooral het interactieve, het gepraat van de pop, het lachen als je haar kietelt en het dansen en plassen maken deze pop super leuk om mee te spelen. Soms is het echt ruzie hier wie er met de pop mag. Laatst was Bibi door Bobbi verstopt omdat alleen zij ermee mocht spelen…

20 % korting!

Eigenlijk is het gewoon een nieuwe familielid die we erbij hebben! Ze gaat zelfs mee op de fiets! Ik ben alleen al heel blij dat ze Fitz stimuleert om op het poptje te gaan dus wat mij betreft is dit de beste pop die je momenteel kan krijgen, helemaal als je bezig bent met het zindelijk krijgen van je kind! Thanks Bibi!

Tot 9 december is de Plas & Dans baby van Baby Alive met 20% korting. te koop bij Bol.

Ik zeg; het perfecte cadeau voor SINTERKLAAS of KERST voor als je thuis ook een poppenmoeder of vader thuis hebt!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.