GARBO & FRIENDS; FOR OUR TINY HEROES

Garbo & Friends
Garbo & Friends

Garbo & Friends is een Zweeds merk en produceren de mooiste verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. Ik dacht dat babyflessen louter saai waren totdat ik hun mooie flessen met prachtige illustraties zag! Ze hebben ook hele mooie dekens en ‘wieg-bumpers’, kussens en slaapzakken. Stuk voor stuk even mooi! 

In Nederland is Garbo & Friends nog niet heel bekend maar kan je het bijvoorbeeld krijgen bij CozyKids. Het label is opgericht door de Zweedse Susann Karlsson Nemirovsky die ermee zelfs de Milk Magazine Favorite Price met haar producten won. Een zeer prestigieuze prijs voor high end kinderproducten.

Haar producten zijn stuk voor stuk ontworpen voor de kinderlijke fantasie maar tegelijkertijd producten die voor ouders ook fijn zijn om naar te kijken. Geen kinderachtige prints dus! Daarnaast zijn de items van hoge kwaliteit, duurzaam en dus super stijlvol.

www.garboandfriends.com

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.