KENKÔ LANCEERT TWEE MEDITATIES VOOR MOMS

Na een succesvolle lancering van de Kenkô Hugs Body, home & linen spray afgelopen jaar, komt het Nederlandse natuurlijke verzorgingsmerk voor moeder & kind nu met twee prachtige meditaties. Een zwangerschapsmeditatie met als thema verbinding maken met het kindje in je buik en een kijkmeditatie naar en met je kindje.

De meditaties zijn, net als Hugs spray, in samenwerking met Mama’en van Nina Pierson ontwikkeld en bedoeld om te combineren met de Hugs spray. Hugs en de nieuwe meditaties ondersteunen de (aanstaande) moeder om tijdens momenten stil te staan bij het wonderbaarlijke proces dat ‘moeder worden’ heet. Het is een uitnodiging om aandacht te besteden aan deze transformatie en als reminder om dat te blijven doen.

Sinds de lancering in februari 2021, wordt Kenkô overweldigend positief ontvangen. Met name de zachte, natuurlijke geuren worden door moeder en kind omarmd. Dit heeft eind 2021 geleid tot een samenwerking met Mama’en, het meest complete en actuele naslagwerk voor (aanstaande) mama’s, geschreven door Nina Pierson.

Samen lanceerden ze de mama-geur Hugs. Het moederschap vertaald in een zachte geurspray die vanaf de zwangerschap geschikt is om te gebruiken op het lichaam, in huis, op bedlinnen, om een fijne vertrouwde bevalplek te creëren (thuis of in het ziekenhuis) maar ook juist voor latere fases waarin moeders verlangen naar die bijzondere eerste maanden.

Een geur die het gevoel van geborgenheid, liefde, tederheid en verbinding moest vertalen. Na een succesvolle lancering, volgen nu de twee meditaties die in combinatie met de Hugs spray kunnen worden gebruikt.  

Hugs meditatie zwangerschap

De Hugs zwangerschap meditatie is een meditatie die samen met Nina Pierson – oprichtster van Mama’en – is ontwikkeld. Het thema is verbinding maken met het kindje in je buik. De meditatie draait om stil worden, ontspannen en je aandacht naar je kindje te brengen, met behulp van mindful parenting coach Charly. De meditatie is onder begeleiding van prachtige speciaal hiervoor gecomponeerde pianomuziek.

Hugs meditatie met kindje(s)

De Hugs meditatie met kindje(s) is eveneens ontwikkeld in samenwerking met Nina Pierson en mindful parenting coach Charly. De meditatie is een kijkmeditatie naar en met je kindje samen, waarbij het kindje centraal staat. Het biedt een prachtige manier om verbinding te maken en ruimte om de enorme liefde te voelen en samen de onvoorwaardelijke band te ervaren. Ook deze meditatie is onder begeleiding van rustgevende en speciaal hiervoor gecomponeerde pianomuziek.

De twee nieuwe meditaties zijn los verkrijgbaar of als cadeau bij aankoop van de Hugs spray. Na aankoop zijn de meditaties voor altijd via de website van Kenkô te beluisteren.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.