MET DE BRILLEN VAN POLETTE BESCHERM JE KINDEROGEN TEGEN BLAUW LICHT

Geen vierkante ogen, wél een gebrek aan energie

Krijg je vierkante ogen van televisiekijken? Gelukkig, Willem Wever geeft als eerste het verlossende antwoord aan alle kinderen die deze vraag aan Google stellen. Het antwoord blijkt nee. Pfjoe…

Voel jij je aangesproken? Join the club! De kans is groot dat jij dit je kind ook hebt wijsgemaakt nadat het niet weg te krijgen was voor het scherm. Toch is je bezorgdheid als ouder niet onterecht. Computers, laptops, tablets en telefoons stralen constant blauw licht uit.

In een rapport van de Gezondheidsraad staat dat ogen beschadigd kunnen raken wanneer ze een korte tijd in sterk licht van de zon of kunstmatige bron kijken. Daarnaast is het een enorme energielek. Gelukkig biedt brillenmerk polette een oplossing.

Bescherm de ogen van je kind tijdens schermtijden

polette heeft een computerbril coating die maar liefst 40 procent van het blauwe licht van een beeldscherm blokkeert. Is je kind geen brildrager? Je kunt deze bril ook zonder sterkte bestellen zodat de ogen van je kind altijd beschermd zijn. Door de hippe monturen dragen de meeste kinderen de brillen vol trots!

Nog meer voordelen van een computerbril

Blauw licht heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van de ogen van je kind, het kan er ook voor zorgen dat het vermoeider is. Blauw licht heeft invloed op de biologische klok en kan daarom de slaap verstoren. Dit kan op lange termijn zorgen voor een minder goede concentratie en prestatie, zo meldt het RIVM.

Een computerbril aanschaffen? Je kunt de bril upgraden voor slechts €15. De computerbrillen zijn ook verkrijgbaar voor volwassenen.

Over polette

In tegenstelling tot traditionele opticiens is polette een revolutie in de optiekwereld. Hoe? Door hun klanten volledige transparantie te geven. Door alle tussenpersonen tussen de fabrikant en de klant te verwijderen, onderdrukken ze in feite alle onevenredige marges die de groothandelaren en wederverkopers vaak krijgen. Al hun brillenglazen zijn geproduceerd in hun laboratoria en zijn krasbestendig, ontspiegeld en beschermd tegen UV400.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.