VERZAMEL KLEINE DINGEN STIJLVOL IN EEN TREASURE TIN

TreasureTin_4 TreasureTin_1 TreasureTin_2 TreasureTin_3 TreasureTin_5

TreasureTin_ALL_THREE

Antieke koektrommels, souvenirblikjes en fluweel beklede juwelenkistjes zijn een beetje zoals kledingmiskopen, slechte kapsels en cheesy muziek collecties; op een bepaald moment hebben we er allemaal wel een gehad. Gevuld met sentimentele herinneringen liggen ze nu verborgen in een kast of in een lade achter je oudste sokken. 

Deze kitscherige bewaardozen kunnen hun beste tijd gehad hebben, maar het verzamelen van sentimentele prullaria en herinneringen is iets dat altijd blijft. Helemaal nu ik kinderen heb merk ik vaak “dit moet ik bewaren voor later”.

Zoals ‘de eerste schoentjes” of die ene tekening. De Treasure Tin is de perfecte, stijlvolle oplossing voor al deze kleine verzamelingen. Of je nu voor tandenfee speelt en de melktanden van je kind erin gaat bewaren, af en toe oude herinneringen wilt ophalen of een mooie opbergplek voor je sieraden zoekt, in de Treasure Tin zijn ze veilig.

www.make-history.com

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.