NIEUWE KLAS, NIEUWE TAS!

NIEUWE KLAS NIEUWE TAS
NIEUWE KLAS NIEUWE TAS

Al 1.5 jaar vóórdat Bobbi naar school ging wist ik, op de dag van haar eerste schooldag stapt zij met een Herschel rugzak haar nieuwe klas binnen! Aan die belofte met mezelf heb ik mij gehouden! Bobbi ging in september 2015 naar school met een blauwe Herschel rugzak met witte stippen en een panterprint vak erop. Wat was ik trots en wat was zij blij.

De twee jaar zijn voorbij gevlogen. Daarom kan ik niet geloven dat Bobbi alweer bijna een nieuwe klas in zal stappen, die van de middenbouw. Geen gekleuter meer. Tijd voor het serieuzere schoolwerk. Misschien vind ik dat nog wel spannender dan zij… Maar ik vond het tijd voor een nieuwe tas voor haar. Nieuwe klas, nieuwe tas, zeg maar!

Weer Herschel

Dat het weer een Herschel moest worden daar was geen twijfel over mogelijk. De tas van twee jaar geleden was nog niet kapot (wel een beetje vies)… terwijl hij iedere dag was gebruikt. Zelf had ik ook een nieuwe rugzak nodig. Dus toen ik op de website van Brandfield aan het rondkijken was voor een tas voor mijzelf kwam ik daar de tas voor Bobbi tegen.

Een roze Herschel tas met vrolijke bloemen en ananassen. Dat moest ‘m worden! De tassen zijn net binnen en hoewel hij eigenlijk voor het nieuwe schooljaar is kon Bobbi natuurlijk niet wachten hem al te gebruiken en is hij de laatste schoolweek ook al mee!

Zelf twijfelde ik nog even tussen een Michael Kors tas maar ook ik heb voor een Herschel rugzak gekozen. Vind ik wel zo makkelijk om mijn laptop in mee te nemen. Zwart met gouden rits is het geworden. Zo kunnen we samen twinnen!

Geslaagd bij Brandfield

Brandfield is sowieso wel een aanrader om even rond te neuzen. Niet alleen als je op zoek bent naar een tas. Ze hebben ook super veel mooie horloges, sieraden, zonnebrillen en portemonnees. Met meer dan 16.000 verschillende style items van ruim 200 bekende merken en minder bekende opkomende merken. Je bent dus wel even zoet met rondneuzen door al dat moois.

SALE!

TIP: De komende dagen is er bij Brandfield nog SALE met korting tot wel 70% dus een perfecte timing om een nieuwe rugzak voor het komende schooljaar aan te schaffen of gewoon een cadeau voor jezelf!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!


Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.