BOOTSTOCK; DE MOOISTE COWBOYBOOTS VOOR JOU EN JE DOCHTER

Twinnen met je kind is super leuk, en daarom is het merk Bootstock een merk om te onthouden! Het is een Nederlands schoenenmerk, die de mooiste kwaliteit cowboylaarzen maken. Iedereen moet een paar cowboyboots in de kast hebben, en hoe leuk staan deze laarzen ook bij kleine meisjes! 

Het merk is ontstaan in 2020 toen oprichtster Mariska op zoek was naar de perfecte cowboylaarzen voor haar dochter. Omdat het zo lastig was een leuke cowboy laars voor haar dochter te vinden, besloot ze zelf kinderlaarzen te gaan ontwerpen. Mariska kwam bij een fabriek terecht die helemaal aan haar eisen voldeed. Handgemaakte cowboylaarzen van een perfecte kwaliteit, waar duurzaamheid, mens en milieu in een hoog vaandel staan. Zo werken ze bijvoorbeeld met een no waste technologie. 

Het resultaat: een prachtig nieuw Nederlands cowboylaarzen merk voor dames, peuters en jonge meiden. Elk model heeft een eigen uniek design en is tot in de perfectie gestyled. De laarzen hebben een bohemian, stoer western look en een vintage touch. Precies hoe je je laars wilt hebben! 

Bij Bootstock hanteren ze strikte kwaliteitsnormen. Alleen de beste vakmensen werken aan het vervaardigen van de laarzen. Al het leer wordt vakkundig en met professionele apparatuur bewerkt in de eigen leerlooierij. Verder zijn de laarzen handgemaakt van 100% rundleer en voorzien van mooie met de hand afgewerkte stiksels. 

Kids cowboyboots

Zoals bij alle kinderschoenen is een goed voetbed belangrijk. Daarom besteed Bootstock veel aandacht aan het design en comfort van de kinderlaarzen. De laarzen zijn niet alleen prachtig om te zien maar zijn ook goed voor de juiste vorming van de voet. 

Verder hebben de laarzen een rubberen zool zodat de kids niet snel uitglijden. Alle meisjes cowboylaarzen zijn voorzien van een rubberen zool die voor een optimale grip zorgen.

Peuter cowboyboots

Bij het ontwerpen van de peuter cowboy boots is goed gekeken naar wat het beste is voor een voetje in de groei. Een goede vorming van de voet is erg belangrijk. Daarom zijn de laarzen voorzien van een stevig voetbed, een brede neus en rubberen zool die niet slipt. Allemaal om ervoor te zorgen dat je peuter heerlijk en onbezorgd kan spelen.

Je vindt bij Bootstock een prachtig en gevarieerd aanbod van laarzen in verschillende stijlen en kleuren. Sommige van de modellen zijn in zowel in kindermaten als in damesmaten te verkrijgen. Er kan dus getwint worden, hoe leuk is dat!

www.bootstock.nl

IF YOU LIKE IT, PIN IT

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.