WIN EEN DOPPER CHANGEMAKER PAKKET T.W.V. 500 EURO VOOR JOU EN JE KIDS

Dopper

We weten allemaal dat kinderen echte praatjesmakers zijn. Maar dat ze ook een oplossing voor de plastic soep kunnen ontwerpen? Daar stonden ze bij Dopper wel even van te kijken.

Afgelopen november vond de finale plaats van de 1e editie van de nationale Dopper Changemaker Challenge Junior. De 12 finalisten, geselecteerd uit ca. 1000 inzendingen van basisscholen uit heel Nederland, presenteerden aan een echte jury hun oplossing waarmee ze wegwerpplastic en zwerfafval willen voorkomen.

Dat kinderen met verrassende ideeën en oplossingen komen, bleek wel uit alle originele en gave ideeën die bedacht waren, zoals bijvoorbeeld een Eco-ijssalon, een plastic vakantie-eiland, het winnende ontwerp de Trash bird en nog veel meer. Je vindt alle inzendingen op deze site.

Om ook jou en jouw kleine Changemaker(s) te inspireren om bij te dragen aan een duurzamere wereld, mogen wij namens Dopper een supertof prijzenpakket weggeven, met o.a. een voorleesboek, een toneelstuk met rappende panda en natuurlijk een eigen Dopper. Met zoveel duurzame inspiratie bedenken jouw kids volgend jaar vast het winnende idee van de Changemaker Challenge junior!

De Dopper is niets minder maar zóveel meer dan een duurzame waterfles. Dopper wil met één herbruikbare design waterfles alle wegwerp-waterflesjes overbodig maken.

Wisten jullie dat Dopper ook originele educatieprogramma’s aanbiedt voor basisschoolleerlingen via de Dopper Academy? Hiermee willen ze jonge changemakers inspireren en aanmoedigen om het tij van plastic vervuiling te keren. En dan niet met een preek of zware documentaire, maar op een interactieve, leerzame en vooral leuke manier!

Hoe maak je plasticvervuiling leuk? Nou, zo dus;

  • Met de spreekbeurt-kit (groep 4-8) maak je zeker indruk en kun je ook klasgenoten inspireren. (te downloaden via de site).
  • Het voorleesboek “Stella & Stinky en de plastic soep”: leuk om voor te lezen, thuis of in de klas, maar ook geschikt voor kinderen om zelf te lezen.
  • De kindervoorstelling “Wow de zee is van plastic” van theatergroep Droog Water. Interactief, beeldend en vooral heel grappig. En ze komen gewoon naar jullie eigen school. Wel zo makkelijk.
  • Hartstikke leuk lesmateriaal voor docenten van groep 4-8 om een les te besteden aan plastic vervuiling, maar dan op een positieve manier. (te downloaden via de site).

WIN een Dopper inspiratiepakket voor jou en jouw kleine Changemakers t.w.v. €500

En dit mogen wij dus allemaal weggeven. Een Dopper inspiratiepakket voor jou en jouw kleine Changemakers t.w.v. €500 HOE GAAF IS DAT?

WAT KUN JE WINNEN?

  • De nieuwste Dopper Insulated;
  • Een Dopper Original voor jouw kids met hun eigen naam erop;
  • Het toneelstuk “Wow, de zee is van plastic” door theatergroep Droog Water bij jullie op school;
  • Het voorleesboek “Stella & Stinky en de plastic soep” van Christine Algera.

HOE KAN JE WINNEN?

LIKE DE POST OP ONZE FACEBOOK PAGINA VAN CITYMOM en inspireer anderen door in een comment onder de post te schrijven wat jij al doet om minder wegwerpplastic te gebruiken.
Uit de reacties kiezen wij eind deze week een winnaar!

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.