fbpx

8X DE LEUKSTE ANIMATIEFILMS VOOR DE HELE FAMILIE OP NETFLIX

leuke animatiefilms netflix

Soms is het tijdens de vakantie ook lekker om een middag op de bank te hangen met de hele familie. Zelf popcorn maken, dekens erbij en lekker lachen bij fijne animatiefilms op Netflix.

Ik merkte alleen dat ik niet alle films die op Netflix staan voor kinderen even leuk vind. Daarom deze lijst met acht animatiefilms die ECHT leuk zijn en waar jij als MOM ook heel hard om kan lachen.

HUISDIEREN GEHEIMEN

Als de baasjes van huis zijn hebben de huisdieren Max, Chloë, Gidget en Mel het rijk voor zichzelf. Hun rustige bestaan komt echter op zijn kop te staan als de baas van Max een zwerfhond mee naar huis neemt….

Een van de leukste films die wij in tijden keken en het goede nieuws, er is ook een Huisdieren geheimen deel 2!

VERSCHIRKKELIJKE IKKE

Gru geniet van alles wat slecht is en heeft het plan om de maan te stelen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden.

De minions blijf ik echt geweldig vinden! En ook is hier gelukkig een deel 2 van.

HOTEL TRANSSYLVANIË

In het luxe Hotel Transylvania komen monsters om uit te rusten. Het hotel wordt gerund door Dracula. Voor de verjaardag van zijn dochter heeft hij al zijn vrienden uitgenodigd. Het feest begint pas echt als er plots een mens opduikt.

Ik denk dat dit misschien wel een van mijn favoriete animatiefilms ooit is! En ook hier is een deel 2 van! Jippie!

ALVIN AND THE CHIPMUNKS THE ROADTRIP

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen en hen zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken.

OK niet helemaal een echte animatie, maar toch moet hij in dit rijtje want deze film is te leuk!

BEE MOVIE

De vliesvleugelige Barry B. Benson heeft weinig zin om al zijn energie alleen in de honingproductie te steken. Als hij vriendschap sluit met bloemiste Vanessa ontdekt hij dat mensen stelselmatig honing stelen van zijn soortgenoten. Daar wat aan doen, lijkt hem een leuk klusje!

Bee Movie is dankzij de ruime inbreng van producer/scenarist/stemacteur Jerry Seinfeld vooral voor volwassenen leuk!

MADAGASCAR

Een leeuw, zebra, giraffe en een nijlpaard leven een gemakkelijk leven in de dierentuin. Voor de zebra Alex is dat niet genoeg en hij ontsnapt. Zijn vrienden gaan achter hem aan, maar de vier hebben nog nooit geleefd buiten de dierentuin.

Goede nieuws is dat van Madagascar wel 3 films van zijn! Uren kijkplezier dus!

SHREK

Een groen monster wordt uit zijn moeras gezet en begint aan een avontuur om zijn land terug te krijgen van de koning. Samen met een irritante ezel ontdekt hij dat het leven wellicht meer te bieden heeft dan alleen zijn moeras.

Ook hier zijn wel 3 films van en I love alle dubbelzinnige grappen die in deze films zitten die kinderen niet begrijpen!

SPONGEBOB SQUAREPANTS DE FILM

Als de gemene Plankton opduikt, staat SpongeBobs wereld ineens op zijn kop. Plankton wil het geheime recept van de hamburgers stelen om daarmee de wereld te beheersen. SpongeBob gaat op een gevaarlijke missie om Plankton te stoppen.

Dit waren mijn 8 favoriete animatiefilms op Netflix. Heel benieuwd of jullie nog leuke toevoegingen hebben!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.