EEN OPPAS AAN HUIS VOOR IEDEREEN DIE WAT TIJD VOOR ZICHZELF VERDIENT

De afgelopen periode was flink aanpoten voor iedere ouder. Veel moesten thuiswerken, terwijl de kids ook thuis waren. Gelukkig zijn de scholen weer gedeeltelijk open. Is het daarom niet hoog tijd om weer wat tijd voor jezelf in te plannen? Een heerlijk avondje uit? Tijd voor jezelf maakt je gelukkiger, vermindert stress en geeft meer energie. 

Maar hoe plan je nu die tijd voor jezelf in? En hoe hou je dit op structurele basis vol? De Oppas App van Charly Cares is hierbij ideaal. Via de App kan je voor ieder moment een betrouwbare oppas uit de buurt inschakelen.

De Oppas Angels van de oppasservice staan klaar om bij te springen met de zorg voor de kinderen. Met zorgvuldige maatregelen en richtlijnen, dat wel. Eén voorbeeld van zo’n richtlijn is 1 oppas per gezin. Om zo de sociale kring klein te houden. 

De Oppas Angels hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houden de maatregelen en richtlijnen goed in het achterhoofd. Oppas Roos past vast op bij 1 gezin: “Ik beperk mij tot 1 gezin en heb de afgelopen tijd geen last minute oppasdienst aangenomen. Ik beperk mijn sociaal contact op dit moment zoveel mogelijk.”

Als de horeca, bioscopen en theaters open gaan, kunnen de avondjes uit gelukkig weer! En het reden ‘ik heb geen oppas, dus ik kan niet weg’ is met Charly Cares gelukkig verleden tijd. Dus, heb jij je eerste avondje uit al ingepland? You deserve it! 

CONTACT;

WhatsApp: +31202102323
Telefoon: 020 – 210 23 23
E-mail: info@charlycares.com

Website:
www.charlycares.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.