MOMS MEET COCON: FIVE-STAR SPA IN JE EIGEN HUIS!

Owwwwww…. busy moms, let op! Weet jij ook nooit waar je de tijd vandaan moet halen voor een massage, een facial of om je nagels te laten bijwerken? Super belangrijk deze me-time, maar wanneer? Nou, gewoon, in je eigen huis! Op het tijdstip dat het jou uitkomt. Want COCON brengt de spa naar je huis. Ideaal. 

COCON is een spa service on-demand. Dit betekent dat je ook daadwerkelijk een uitgebreid scala aan behandelingen thuis kan ervaren.

Behandelingen bestaan o.a. uit een deep tissue massage, een lymfe massage, zwangerschapsmassage, een reinigende facial, een pedicure met gellak of een fijne manicure.

Werk je thuis, dan neem je een behandeling gewoon in je pauze. Of heb je een MOM-DAY? Dan neem je toch lekker die massage als je kindje slaapt! 

Thuiswerken is iets wat we veel meer zijn gaan doen. De vier oprichters van COCON spelen hier op in door het spa- en wellness concept opnieuw vorm te geven: namelijk het ervaren van vijf-sterren spa, beauty en wellness behandelingen vanuit huis. Zo kun je nog efficiënter met je tijd omgaan en genieten van het comfort van je eigen huis. 

TREATMENTS IN HET COMFORT VAN JE EIGEN HUIS

Zelf werk ik veel vanuit huis en ik vond het echt heerlijk dat de masseuse van COCON aan huis kwam. De massage zelf was ook echt een feestje. Na een massage (of facial) van een uur, zit je een uur en 5 minuten later weer achter de bureau. Zo ben je geen tijd kwijt met op en neer naar de salon rijden. Een ‘gewone’ dag toveren je meteen om in een uplifting dag. 

Voor zwangere moms hebben ze ook speciale zwangerschapsmassages trouwens. Ideaal want aan het einde van je zwangerschap heb je meestal niet zoveel zin meer om de deur uit te gaan! 

Bij COCON werken alleen maar ervaren ambassadeurs, werken ze met hoogwaardige producten en wordt hierdoor elke behandeling direct een echte wellness beleving.

Daarnaast maakt COCON gebruik van de nieuwste technologieën waarmee je eenvoudig je behandeling kan boeken, waar en wanneer dan ook. Al met al is COCON een five star wellness service maar dan wél tegen een toegankelijk tarief.

Hoe kan je een afspraak maken?

De COCON-app is eind augustus gelanceerd waarmee iedereen snel en makkelijk kan boeken. Maar ook via Whatsapp +31612292111 of via www.coconcompany.com kan je een behandeling boeken. Momenteel kan dat alleen nog in Amsterdam. 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.