FIVE CITY SPA AMSTERDAM & UTRECHT MET O.A. EEN SPECIALE MOMMY MASSAGE!

Onlangs ontdekte ik de Five City Spa in Amsterdam. Erg mooi ingericht en waar je al zen wordt als je er binnen stapt! De signature Five Full Body Massage die ik er kreeg was echt heerlijk! Het fijne is dat ze ook speciale massages voor zwangere en moms hebben.  De spa heeft heeft daarnaast ruime openingstijden en vriendelijke prijzen.  Alle “Five” zintuigen krijgen aandacht hetgeen je bezoek aan de spa tot een unieke belevenis maakt! 

PREGNANCY MASSAGE

Vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap biedt Five een heerlijke ontspannende Pregnancy Massage. Door de speciale zwangerschapstafels met buik -en borstuitsparing wordt je rug even helemaal ontzien. Ze masseren de achterkant van het lichaam en zorgen dat jij én je kleintje totaal tot rust komen. Uiteraard besteden ze aandacht aan je – vaak vermoeide – voeten.

Let op: Onder de 12 weken zwangerschap geven zij geen massages maar wel gezichtsbehandelingen.

MAMA MASSAGE

55 minuten: €65

Het continu tillen van je baby – en wellicht ook een peuter erbij – is best zwaar! De Mama Massage is erop gericht om je rug, nek, schouder en armspieren te ontzien, zowel ontspannend als preventief. Daarnaast is een uurtje voor jezelf natuurlijk best fijn!

Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een Pregnancy Massage. Five City Spa masseert in dat geval vanaf 12 weken tot het einde van de zwangerschap.

FIVE BABY MASSAGE CURSUS

 2 x 60 minuten: €135

Leer in twee sessies op verantwoorde wijze je kleintje masseren. Dit kan vanaf een leeftijd van 6 weken. De masseuse komt bij je thuis; deze omgeving is zowel voor jezelf als voor je baby het fijnste en meest vertrouwd. Daarnaast kies je zelf de tijd die voor jouw baby het beste past in verband met voedingen en slaapjes. 

De masseuse doet de grepen voor op een babypop en je masseert zelf je baby. De baby massage bevordert de hechting met de ouder, verbetert de bloedcirculatie, werkt ontspannend zowel voor de baby als de ouder en is ook effectief bij darmkrampjes.  

Ze werken met de producten van Bloom & Blossom (deze zijn speciaal ontwikkeld voor babies en de mama’s en kunnen eenmalig worden aangeschaft met 25% korting bij afname van de cursus). Uiteraard is de cursus ook een prachtig cadeau voor kersverse ouders!

GEZICHTSBEHANDELINGEN

De Five City Spa is zoals de naam al zegt een Spa, dus je kan hier naast massages ook terecht voor gezichtsbehandelingen en pedicures. 

Als het gaat om gezichtsbehandelingen hebben zij het merk gevonden wat past bij de huidige trend van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Team Dr. Joseph produceert een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. 

Het merk komt uit Zuid-Tirol en combineert sinds 1986 de laatste hightech technieken met de kennis van eeuwenoude volksgeneeskunde met planten en bloemen. Je huid wordt op een natuurlijke manier fris, krijgt een lift en eventuele huidproblemen worden op een duurzame manier opgelost zonder extra toevoegingen.

FIVE CITY SPA AMSTERDAM

1e Jacob van Campenstraat 39-H

1072 BC Amsterdam

020 242 3101

Voor meer informatie en om te reserveren, vragen we je een mail te sturen naar: bookings@fivecityspa.com

FIVE CITY SPA UTRECHT

Obrechtstraat 40

3572 EG Utrecht

030 888 4757

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m za 10.00 – 22.00

Zondag 10.00 – 19.00

www.fivecityspa.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.