MEET HET NIEUWE MAGAZINE MAMALEEST

Moeder Danielle, Katja en Esther hebben drukke, leuke banen maar konden niet ontkennen dat ze wel eens opzagen tegen wéér een herfstvakantie/stakingsdag/compensatieweek/verlengde meivakantie (en daar voegen de nu even ‘verplicht thuisblijven’ aan toe). Want tja, wat dóe je de hele dag met je energieke kinderen?

Hoe leuk en lief ze ook zijn, een paar pleziermaaktips zijn welkom en een beetje ontspanning op zulke dagen voor jezelf is ook niet weg. Dus bedachten zij het magazine Mamaleest, vol met hands-on ideeën en boordevol leesplezier. Met het motto: minimale input, maximale output.

Wat leest mama?

De beste museumtips, de leukste boeken, verhalen met een hoog ‘huh wat?’-gehalte, oogstrelende vormgeving, alles over het organiseren van een themadag binnenshuis, tien leuke dingen die je kunt met een rol tape en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Mamaleest dus!

Waar vind je Mamaleest?

Vanaf 1 juni 2020, ligt de eerste Mamaleest in de schappen van Bruna, Ako, Bekker, The Read Shop, Primera en vele zelfstandige verkooppunten. Stuk voor stuk winkels waar de jonge moeder regelmatig komt. Het magazine zal 3 keer per jaar uitkomen; een lente/zomer-editie, een herfst/wintereditie en een special. Mamaleest is ook te bestellen als abonnement.

Vanaf editie 2 sta ik erin met een eigen column maar een abonnement; (3 nummer voor €19.95) is nu al af te sluiten via www.Mamaleest.nl

Het magazine is speciaal voor jonge moeders met kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.