4X APPS DIE IEDERE MOM GOED KAN GEBRUIKEN

Een smartphone wordt tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan alleen bellen, appen en foto’s maken. Om deze reden zijn er ook veel handige apps ontwikkeld die ondersteuning kunnen bieden in het dagelijks leven van jou als MOM.

Denk hierbij aan apps die ervoor zorgen dat jij je kind gemakkelijk in de gaten kunt houden tijdens het slapen tot apps die je helpen met het structuren van alle kinderfoto’s die je op je telefoon hebt staan. Wij vertellen je graag meer over 4 apps die onmisbaar zijn voor iedere moeder met een iPhone! 

Babyfoon 3G

De Babyfoon 3G app heb ik zo vaak gebruikt en werkt echt super! Wil je graag je kindje in de gaten houden terwijl het slaapt? Met deze app is dit mogelijk. Of je nu op een weekendje weg bent of bij de kapper zit, met deze app houd je altijd een oogje in het zeil.

Het grote voordeel van deze app is dat je niet vast zit aan maandelijkse kosten, maar dat je eenmalig €5 betaald. Wat je nodig hebt om deze app te installeren is twee apparaten waarop je de app installeert. Denk hierbij aan je eigen telefoon en een oudere telefoon voor in de slaapkamer van je kind.

Hierdoor kan je op ieder moment zien én horen hoe het met je kind gaat. Daarnaast zit er ook een goed werkende terugspreekfunctie op, zodat je vanaf een afstand een slaapliedje kunt zingen voor je kind. 

Oei ik groei!

Met de Oei ik groei app lees je alles over de verschillende mentale sprongen die je baby doorloopt. Hierdoor kun je gemakkelijk tips lezen over hoe je je baby door de belangrijkste 10 groeifases heen kunt helpen.

Wanneer je de app ingesteld hebt krijg je voorafgaand aan een nieuwe sprong een melding op je telefoon, zodat je vroegtijdig weet wat je kunt verwachten.

Naast tips over de sprongetjes kan je ook een dagboek bijhouden over de belangrijkste gebeurtenissen of grappigste momenten van je baby. Dit is vaak erg leuk om nog een keer terug te lezen als ze straks ouder zijn! 

My MiniStars

Staat jouw telefoon vol met foto’s van je kinderen, maar doe je weinig met deze foto’s? Met deze app verzamel je alle foto’s van je kinderen op één plek. Door wekelijks foto’s op te slaan in de app maak je een volledig overzicht van de mooiste herinneringen van jouw kinderen, waar je uiteindelijk een fotoboek van kunt maken.

Om ervoor te zorgen dat je foto’s blijft uploaden kun je een melding aanzetten die je hier wekelijks aan herinnert. Je kan je partner ook uitnodigen voor de app, zodat je samen aan het album werkt. Daarnaast kun je vrienden of familie uitnodigen om het album te bekijken, zodat zij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de kinderen.

Wanneer je voldoende foto’s, quotes en tekeningen hebt opgeslagen kun je gemakkelijk een fotoboek maken. Omdat alle foto’s bij elkaar gebundeld zijn zorg je met een druk op de knop voor een compleet fotoboek. 

Meditation moments

Drukke dagen, korte nachten. Het hoort er allemaal bij! Daarom is het natuurlijk lekker om je soms even af te zonderen voor een meditatie momentje. Deze app biedt bijna honderd stem geleide Nederlandse meditaties, ingesproken door Michael Pilarczyk.

Een deel van de meditaties is helemaal gratis en het andere deel kan je beluisteren door een kleine vergoeding te betalen. Door gebruik te maken van deze meditaties kom je weer volledig tot rust en zorg je voor extra balans in je leven. 

LEES OOK: HOE ZORG JE ALS WORKING MOM VOOR MEER ME-TIME?

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.