VERKEN AMSTERDAM MET EEN SALONBOOT!

Salonboot in Amsterdam

Als MOMS hebben we gewoon af en toe een pauze nodig. Daarom is een uitje met vriendinnen de perfecte manier om te ontspannen en op te laden. En wat is er leuker dan Amsterdam verkennen op een salonboot?

Met een salonboot door Amsterdam

Varen door Amsterdam op een salonboot is een geweldige manier om de CITY op een nieuwe manier te ontdekken. Je kan genieten van het uitzicht op de grachten en historische gebouwen terwijl je tijd doorbrengt met je vriendinnen.

Wat is er ontspannender dan genieten van de zon op een mooie dag? Een salonboot Amsterdam is de perfecte manier om aan de drukte van alledag te ontsnappen en wat quality time met andere moms door te brengen!

Een toerist in eigen stad

Er zijn veel redenen waarom Amsterdam met een salonboot verkennen op je bucket list zou moeten staan, zelfs als je er al jaren woont. Ten eerste verandert de stad voortdurend en zijn er altijd nieuwe dingen te ontdekken.

Daarbij zie je niet alleen veel van de stad zoals hij nu is, maar ook zoals hij vroeger was! De oudste en meest imposante gebouwen vind je ongetwijfeld op de kades van de stad waar niemand genoeg van kan krijgen.

De Amsterdamse grachtengordel

De grachten van Amsterdam zijn een van de beroemdste en meest karakteristieke elementen van onze mooie hoofdstad. Sterker nog zelfs, sinds 2010 staan ze op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Ook staat de grachtengordel bekend om zijn bijzondere architectuur en bruggen. Deze locaties worden dan ook niet voor niets gebruikt als decor voor veel beroemde films en tv-shows.

Amsterdam verkennen met een salonboot is de beste manier om de grachten op hun best te zien. Alleen zo kan je de prachtige gebouwen en bruggen van dichtbij bewonderen en krijg je een uniek perspectief op dit iconische deel van de binnenstad.

Ontspannen op het water

Dus, waarom zou je Amsterdam verkennen met een salonboot? We hebben de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je kunt genieten van het uitzicht op de prachtige Amsterdamse grachten terwijl je tijd doorbrengt met je vriendinnen.
  • Met een salonboot varen door Amsterdam is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van alledag.
  • Het is een leuke en unieke manier om de iconische bezienswaardigheden van Amsterdam te zien.
  • Je kunt ontspannen en genieten van de zon óf juist lekker overdekt zitten en achterover leunen als het regent.

Arrangementen en mogelijkheden

Als je nu ook helemaal overtuigd bent over dit uitstapje met de meiden, is het goed om te weten dat de ene rondvaart de andere niet is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een publieke rondvaart, of een salonboot huren compleet met privé schipper voor jou en je vriendinnen.

Een publieke rondvaart is vooral een goed idee voor als je met zijn tweetjes er even lekker op uit wil. Een salonboot huren kan voor grotere groepen ideaal zijn. Heerlijk tot rust komen gaat daarnaast natuurlijk altijd beter met een hapje of een drankje, wat gelukkig ook tot de mogelijkheden behoort!

Een uniek uitstapje

Amsterdam is een van de mooiste steden ter wereld, en wat is er leuker dan het per boot te verkennen? Een salonboot biedt een unieke manier om de Amsterdamse grachten en architectuur te bekijken. Het is een geweldig uitje voor vriendinnen, moeders, of families die op zoek zijn naar een leuk dagje uit in Amsterdam. De boten zijn ruim en comfortabel en bieden een geweldig uitzicht over de stad. Er is dus geen betere manier om Amsterdam te zien dan vanaf het water!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.