MY FAVORITE HOTSPOTS WITH STOKKE

CITYMOM.nl : Stokke 3

CITYMOM.nl : Stokke 11

Stokke heeft mij gevraagd voor hun Stokke Hotspot Guide twee van mijn favoriete hotspots in Amsterdam te delen. Ik heb namelijk een hele fijne Stokke Scoot die (naast Bobbi natuurlijk!) altijd mee gaat in mijn zoektocht naar kindvriendelijke hotspots. Dat is handig want ik klap hem met een hand in en uit en zet hem zo mijn auto in. Omdat hij in twee kijkstanden kan, fungeert hij vaak ook als stoel zelf zoals je op de foto’s kan zien! Er zijn vele fijne kidsproof plekken in Amsterdam maar onderstaande zijn wel echt mijn favoriet.

  1. DE FOODHALLEN & KANARIE CLUB 

Wij wonen in Oud-West en ik ben echt heel erg blij met de mooie foodhallen die er zijn gebouwd. De foodhallen zelf zijn leuk om even wat eten te halen na werk of gezellig te borrelen. Maar naast alle lekkere foodstands is er ook restaurant de Kanarie Club (voorheen Halte 3). Ik loop er zo heen met de kinderwagen en binnen is er veel ruimte. Zowel op de ontbijt-, lunch- als dinerkaart staan ook lekkere gerechten voor kindjes zoals kipspiesjes, een kleine hamburger, tomatensoep of poffertjes. Er zijn genoeg kinderstoelen en er is speelgoed om mee te spelen. Op de wc is een verschoontafel.

Het terras is lekker zonnig en buiten is een groot plein waar kinderen ook kunnen spelen. Op zondag middag tussen 13.00 en 18.00 is er een grote speel- en knutseltafel met een oppas in het restaurant zodat ouders lekker van hun zondag kunnen genieten. Echt een perfecte kindvriendelijke hotspot waar je de hele dag terecht kan.

CITYMOM.nl : Stokke 10 CITYMOM.nl : Stokke 9

  1. DE KEINE PARADE

Ik ben dol op concept stores voor kinderen. Je hoeft maar naar één plek maar je kan er van alles! Er zijn er meerdere in Amsterdam die allemaal leuk zijn, maar De Kleine Parade op de Gerard Doustraat 142 in de Pijp vind ik de leukste. Koffie drinken, shoppen of feestvieren, het er allemaal! De Kleine Parade is o.a. favoriet omdat ik de inrichting echt te gek vindt.

Er hangt een fijne vibe en het is er ook lekker overzichtelijk. De grote speelhoek in het café is goed afgesloten van het winkelgedeelte zodat je kind daar niet heen kan. Ik kan er rustig met Bobbi alleen heen en een tijdschrift lezen en weten dat er niks mis kan gaan. Bobbi vermaakt zich met het vele speelgoed. Je kan er ook lekker lunchen en in de winkel verkopen ze bijzondere merken zodat je altijd wel met een mooi kledingstuk, fijne cadeautjes of leuke accessoire voor de kinderkamer de winkel uit loopt.

www.stokke.com

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.