MOM-MUST-GO: LAZY SUNDAY @ LOFT 88

Loft 88 :: CITYMOM.nl

Loft 88

Loft 88 :: CITYMOM.nl 2

Loft 88 :: CITYMOM.nl 3

Ben je met dit druilerige weer op zoek naar wat tijdverdrijf in je weekend? Ga dan naar Loft 88 in Utrecht. Een leuke plek om af te spreken met vrienden. De kinderen vermaken zich in de speelhoek (of buiten) en jullie relaxen met dit weer binnen op de ‘lazy sounds’ die op staan.

Ok toegegeven, ik was al om bij de Tiny Tony die ik daar vorige week bij mijn cappuccino kreeg. Ik ben een makkelijke ‘klant’; geef me iets met suiker bij de koffie en ik ben blij. (Iets met een continue behoefte aan een suikerspiegel ‘piek’ sinds de geboorte van Evy, haha). Vooral zo’n klein stukje boterkoek. Sorry, ik dwaal af. Los van de Tiny Tony is het goed vertoeven bij Loft 88. Omgeven door groen en een heerlijk terras. Wil je zeker zijn van een plek binnen? Reserveer dan wel even van tevoren; het is vooral in de weekenden een populaire stek.

Loft 88 is open voor lunch en diner. Ze gebruiken onder andere producten van bio boerderij De Lindenhoff, Brandt en Levie en Brood van Menno. Ze hebben niet een heel uitgebreid hoofdmenu (2 vleesgerechten, 1 vis- en 1 vegetarisch gerecht), maar daarnaast wel een aantal heerlijke houtoven pizza’s. Voor de kinderen hebben ze ook een menu. De kids krijgen bovendien een bolletje pizzadeeg (speeldeeg) om mee te kleien, totdat het eten wordt geserveerd. Aanrader is de ‘Coppa di parma e tartuffo’, een pizza met truffelmascarpone. Voor de CITYMOMS die een avondje ‘vrij’ hebben: elke vrijdag is het ‘Gin & Pizza’ avond! Een pizza uit de houtoven en een Gin Hendrick’s / Fever tree tonic voor slechts €20. Een goed begin van je weekend lijkt me!

www.loft88.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Volgende artikel

8 X DIY PARTY TIME

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.