17 X DE LEUKSTE GEZONDE TRAKTATIES MET FRUIT

gezonde-traktaties-citymom-nl-1

fruit traktatie

gezonde-traktaties-citymom-nl-2

gezonde-traktaties-citymom-nl-3

gezonde-traktaties-citymom-nl-4

gezonde-traktaties-citymom-nl-5

gezonde-traktaties-citymom-nl-6

gezonde-traktaties-citymom-nl-7

gezonde-traktaties-citymom-nl-8

gezonde-traktaties-foto-moodkids-9

photocredits: moodkids

gezonde-traktaties-foto-uitpaulineskeuken-10

photocredits: uit paulines keuken

fruit traktatie

Zowel vroeger op de crèche als nu op school mogen er alleen gezonde traktaties worden uitgedeeld. Dit vind ik heel erg goed! Alleen een leuke gezonde traktatie is toch net iets moeilijker dan een ongezonde traktatie. Vind ik zelf dan. Jij misschien ook? Dus heb ik voor jou de tien leukste gezonde traktaties met fruit op een rij gezet. 

Ik gok dat het ‘gezonde-traktatie-beleid’ op vele scholen geldt dus om het iedereen wat makkelijker te maken en zoektochten te besparen dit schooljaar zien deze tien gezonde en makkelijke traktaties er ook nog eens leuk uitzien. Laat je kind kiezen welke hij of zij wilt uitdelen en aan de slag!

De laatste traktatie maakte ik zelf een keer voor Fitz toen hij nog op de crèche zat, lees in deze blog hoe je hem maakt: DIKKIE DIK TRAKTATIE VOOR OP DE CRÈCHE

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA

Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Linda bloem

  Hallo ik zou heel graag willen weten waar je de letters gekocht hebt van de bovenste traktatie. Ik kan se niet gevonden krijgen.

  Antwoord
  • Bettina

   die letters snij je zelf uit met een mesje uit de worst of kaas!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.