HET FURCHESTER HOTEL; MUST-SEE-KINDERSERIE!

Het Furchester HotelThe Furchester Hotel 2 Furchester-Ep1Het Furchester Hotel :: CITYMOM.nl

Mijn hart maakte een sprong toen ik de trailer van de nieuwste kinderserie Het Furchester Hotel als een van de eerste mocht bekijken. Als groot fan (al 32 jaar!) van Sesamstraat ben ik namelijk super blij dat ik met mijn dochter vanaf a.s. maandag 21 december de serie: Het Furchester Hotel kan zien op de Nederlandse TV. Deze nieuwe serie is namelijk met de vertrouwde Sesamstraat-figuren Elmo en Koekiemonster maar ook met gloednieuwe karakters!

Het Furchester Hotel is voor 3 tot 6-jarigen en speelt zich af in een hotel dat wordt gerund door een hechte familie van vrolijke, incompetente monsters: de familie Furchester-Fuzz. De serie (mede-geproduceerd door Sesame Workshop, de Educatieve non-profit organisatie achter Sesamstraat) is ontwikkeld om het creatief oplossen van problemen aan te moedigen bij kinderen. In elke aflevering werken de Furchesters samen, houden ze stand en proberen ze nieuwe ideeën uit. Een oplossing komt er altijd!

Een kleine introductie: als gasten in het hotel arriveren, worden ze begroet door eigenaresse Funella Furchester, haar liefhebbende echtgenoot Furgus Fuzz, en hun dochter, de onverstoorbare Phoebe Furchester-Fuzz. De familie wordt vergezeld door Elmo, Phoebe’s neef die op bezoek is en Koekiemonster, die zijn droombaan heeft gevonden als roomservice en restaurant ober. Isabel, een harig hotelbel-monster, maakt de Furchester familie compleet – pas als de bel van Isabel klinkt krijgen de gasten aandacht en wordt hun aankomst in het hotel aangekondigd.

Bekijk Het Furchester Hotel vanaf zelf op elke doordeweekse dag om 06.35 uur op NPO Zappelin. www.zappelin.nl/het-furchester-hotel

LEES OOK:  DE ALLERBESTE FAMILIE KERSTFILMS

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Elise

  Weet iemand de songtekst in het Nederlands te vinden?

  Elise

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Elise, ik zou Zappeling even mailen als ik jou was! Daar wordt het uitgezonden! Succes!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.