CHRISTY TURLINGTON WERKT SAMEN MET TOMS VOOR EVERY MOTHER COUNTS

TOMS + Every Mother Counts X CITYMOM.nl 1

TOMS + Every Mother Counts X CITYMOM.nl 2

TOMS + Every Mother Counts X CITYMOM.nl 3

Om de twee minuten sterft er een moeder aan de complicaties van een zwangerschap of bevalling. Christy Turlington  was bijna één van hen. Na die ervaring stichtte ze Every Mother Counts, een non-profitorganisatie die zich wijdt aan het veilig maken van zwangerschap en bevalling voor elke moeder, overal ter wereld.

TOMS werkt opnieuw samen met Every Mother Counts ter ondersteuning van hun Orange Rose campagne die fondsen verzamelt voor programma‘s die de toegang tot cruciale kraamzorg verbeterd en garant staat voor veilige bevallingen.

De limited edition TOMS + Every Mother Counts Orange Rose Collection bestaat uit Classics en een draagtas met een oranje roos, het universele symbool voor kraamzorg. Dit krachtige symbool staat voor de toegang tot veilige kraamzorg. Voor elk TOMS + Every Mother Counts product dat je koopt, geeft TOMS € 5 aan Every Mother Counts ter ondersteuning van programma´s die zich inzetten om de kraamzorg overal ter wereld te verbeteren. Deze collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de TOMS winkels en op shopTOMS.nl

 

Vind je TOMS leuk? LEES DAN OOK: wees een panda vriend met de TOMS X Wildaid PANDA kinderschoenen 
GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.