WEES EEN PANDA VRIEND MET DE TOMS X WILDAID PANDA COLLECTIE

Wees een Panda Vriend 1 : TOMS X CITYMOM.nl jpg Wees een Panda Vriend 2 TOMS X CITYMOM.nl jpg Wees een Panda Vriend 4 : TOMS X CITYMOM.nl Wees een Panda Vriend 5 : TOMS X CITYMOM.nl

Lief, om te knuffelen maar helaas zeldzaam — hoewel onze pluizige vriend erg geliefd is, zijn er wereldwijd nog minder dan 2.000 reuzenpanda’s over.TOMS, je weet wel van de leuke schoenen, steunt de programma‘s van WildAid, die als doel hebben de reuzenpanda te beschermen, zodat onze grote vrienden de aarde nog generaties lang kunnen bevolken.

Wees een panda-vriend en bekijk de TOMS en WildAid Panda Collectie met limited edition veganistische schoenen, geïnspireerd op de kwetsbare reuzenpanda. De collectie bestaat uit vijf schoenen voor heren, dames en kinderen. De prijzen variëren van € 35.95 – € 44.95 en zijn vanaf nu verkrijgbaar in TOMS stores, of op shopTOMS.nl  

Fitz is super blij met zijn schattige stappertjes en ik vind dit echt de perfecte zomerschoen! Makkelijk aan te doen, niet te warm en lekker stevig!

Sinds 2006 heeft TOMS meer dan 70 miljoen paar schoenen gegeven aan kinderen in nood, het gezichtsvermogen herstelt van 445.000 mensen, 400.000 weken schoon water gegeven aan mensen in nood en bijgedragen aan de veilige geboorte voor 70.000 moeders. TOMS staat voor het verbeteren van levens. Met elk product dat wordt verkocht, helpt TOMS een persoon in nood. One for One!

 

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.