NIEUWE KLEURENCOLLECTIE TRIPP TRAPP

Tripp Trapp® Forest Green with Pink Stripes Cushion, Moss Green with Green Forest Cushion, Black.

Tripp Trapp® Moss Green with Baby Set and Aqua Stripe Cushion. Storm Grey with Green Forest Cushion.

Tripp Trapp® Forest Green with Baby Set and Green Forest Cushion.

Tripp Trapp Heather Pink Stripes 161216-94541

We gaan massaal voor natuurlijk dit jaar en zoeken allemaal naar die balans tussen wonen, werk en (buiten-)leven. Onze agenda’s zijn hectisch en druk, waardoor we juist steeds meer verlangen naar eenvoud in zowel lifestyle als interieur. Stokke komt daarom met drie nieuwe kleuren uit de natuur voor de Tripp Trappcollectie: Heather Pink, Moss Green en Forest Green.
Heather Pink: veel Scandinavische heuvels zijn bedekt met deze warme kleur vol energie. Een opvallende verschijning waarmee je een statement maakt!
Moss Green: deze neutrale kleur is een must-have voor je interieur. De zachte pastelkleur is fris en evenwichtig, maar heeft genoeg persoonlijkheid om elke inrichting tot leven te brengen.
Forest Green: een grote speler in de groene trend. De kleur is modern en gedurfd, brengt het bos in huis terwijl het elegant en stylish blijft.
De Scandinavisch besneeuwde bergtoppen, diepblauwe fjorden, mosgroene bossen en velden bedekt met flora zijn een continue inspiratie voor Stokke, wat heeft geleid tot deze nieuwe collectie in natuurlijke kleuren. De Tripp Trapp wordt gemaakt van duurzaam Europees beukenhout, geoogst uit zelf-regenererende bossen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het meubel er goed uit ziet, maar ook dat het een duurzaamheid brengt: het gaat jaren, zelfs generaties mee. Met het tijdloze design in combinatie met rustgevende kleuren breng je met de Tripp Trapp de schoonheid van de Scandinavische natuur in huis!

 

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram! 

 

1 Reactie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.