ANGEL SAND; TRIED & TESTED

Angel Sand Angel Sand :: CITYMOM.nl 2ANGEL SAND Angel Sand :: CITYMOM.nl 3 Angel Sand :: CITYMOM.nl 5

Ik had het al een paar keer voorbij zien komen en was toch wel erg nieuwsgierig geworden naar zand waar je binnen mee kan spelen. Hoe kan dat nou dacht ik!? Daarom testte wij Angel Sand. 

Als je het de eerste keer voelt is het best raar. Je verwacht dat het korrelig is en schuurt – zoals echt zand – maar het is juist super zacht. Je hebt er geen water bij nodig om mee te spelen en het droogt niet uit. Nou zal geen MOM gelukkig worden van het idee dat er in huis met zand wordt gespeeld, maar Angel Sand is dus niet te vergelijken met zand uit een zandbak.

Het schijnt ook dat spelen met dit zand goed is voor de ontwikkeling, rustgevend werkt en de creativiteit stimuleert. Nou dan ben ik natuurlijk ook al blij! Je moet er wel goed mee in de bak spelen want anders liggen er overal een soort zandkruimels, dat is wel iets om op te letten.. Verkrijgbaar in verschillende soorten sets, zoals ook een Ice cream Pack, op de foto zie je het Creativity Pack en er is ook een  Glow in the Dark set. Genoeg variatie dus voor onze kleine zandkasteel bouwers.

via www.trendyspeelgoed.nl

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.