ICECREAM BANDITS IS ALWAYS A GOOD IDEA

ICECREAM BANDITS 1 ICECREAM BANDITS 2 ICECREAM BANDITS 3 ICECREAM BANDITS 4 ICECREAM BANDITS 6 ICECREAM BANDITS 9 ICECREAM BANDITS 11 ICECREAM BANDITS 12 ICECREAM BANDITS 13 ICECREAM BANDITS 14

Oprichtster Ingeborg van het mooie kindermodemerk Icecream Bandits geloofd in een groenere wereld en is daarom voorstander van ‘groenere consumptie’. Dit betekend dat zij haar collectie ontwerpt op zo’n manier dat bijna alle items zowel door jongens als meisjes gedragen kunnen worden en ook het hele jaar door. Geen seizoenscollecties waar een item na drie maanden al niet meer ‘in’ is omdat de volgende collectie alweer klaar staat. Iets waaraan ik mijzelf ook aan kan irriteren vandaar dat ik dit concept van Ingeborg zo goed vind!

Daarnaast vind ik de items van Icecream bandits ook heel erg mooi! De stof ik lekker zacht in mooie kleuren met een kleine spikkel erin. Een trui kan je eerst gebruiken als oversized sweater dress, waarna je kind erin groeit en hij daarna dus doorgroeit als trui. Is de trui te klein geworden dan kan hij weer doorgegeven worden aan een broertje of zusje. Net als Icecream kan ik hier vooral overzeggen ‘what’s not to like!’.

www.icecreambandits.nl

LEES OOK:  MOM AND DAUGHTER TWINNING IN ICECREAM BANDITS 

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.