12 X INSPIRATIE VOOR HELEMAAL WITTE KINDERKAMERS

www.mittlillehjerte.com:

mittlillehjerte.com


@oh.eight.oh.nine

@oh.eight.oh.nine


laybabylay.com

laybabylay.com


nordicdesign.ca.jpg

nordicdesign.ca

Kidsroom

Kidsroom

Ik weet niet of het door het winterse weer komt vandaag… maar als ik uit mijn raam kijk is Amsterdam momenteel helemaal bedekt onder een wit pa sneeuw. Zo mooi! Dus ik denk dat daar mijn inspiratie vandaag vandaag komt, dat ik opzoek ging naar helemaal witte kinderkamers!

Deze witte kinderkamers zijn wel alleen voor héle nette kindertjes! Nee hoor wit voor de kinderkamer is juist lekker fris en leuk voor zowel meisjes als voor jongens.

Ik vind het eigenlijk wel heel erg mooi, zo’n cleane kamer. Lekker Scandinavisch. Verder schijnen rustige kamers ook goed te zijn voor de nachtrust. Nog een plus dus. Alleen misschien wel even schoenen uit voor je de kamer in stapt…

OP HET PINTEREST BORD; COOLE KINDERKAMERS VIND JE INSPIRATIE VOOR NOG 4600 KINDERKAMERS!

LEES OOK: 12 X KINDERKAMER MET BERGEN THEMA

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.