CORONAPROOF TRAKTATIE CRÈCHE; LEUK VOOR EEN TWEEDE VERJAARDAG!

Toen Fitz twee werd, werd dat natuurlijk ook gevierd op de creche. Voor alle kids een gezonde traktatie, een mandarijn! Alleen een mandarijn is ook zo saai dus die kreeg de mandarijn een leuk jasje in de vorm van een mok! Super easy maar wel meteen met een leuk cadeautje. Nu we allemaal corona-proof moeten trakteren, leek dit mij de perfecte corona-proof-creche traktatie! 

Hieronder zie je wat je nodig hebt om deze traktatie te maken. 

Eigenlijk kan je alle benodigdheden kopen bij de Hema. Wat heb je nodig.

  1. Mokken. Ik kocht deze bekers via Hema.nl online voor 1 euro per stuk.
  2. Gekleurd papier
  3. Touw
  4. Mandarijnen
  5. Perforator
  6. Inpakpapier. Ik gebruikte doorzichtig zodat je de traktatie goed kan zien. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen de mokken niet in te pakken. Scheelt tijd 😉

Traktatie Creche met mandarijn

Aan de mokken kan je kaartjes hangen. Met een perforator met hartje erin (ook van de Hema) maakt ik dit gaatje. Op het kaartje kan je natuurlijk zelf schrijven wat je wilt. De stempel met Fitz zijn naam had ik in Vietnam laten maken.

Traktatie Creche met mandarijn Traktatie Creche met mandarijn

Je maakt de kaartjes, stopt de mandarijn in de mok en bind het inpakpapier vast met touw. Klaar zijn de coronaproof-traktaties!

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Traktatie Creche met mandarijn

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.