FITZ 2 JAAR; DEZE TRAKTATIE DEELDE HIJ UIT

Traktatie Creche met mandarijn Traktatie Creche met mandarijn

Fitz werd twee en natuurlijk werd dat ook gevierd op de creche! Voor alle kids een gezonde traktatie, een mandarijn! Alleen een mandarijn is ook zo saai natuurlijk dus die kreeg een leuk jasje in de vorm van een mok! Super easy maar wel meteen met een leuk cadeautje. Hieronder zie je wat je nodig hebt om deze traktatie te maken. 

Traktatie Creche met mandarijn

Eigenlijk kan je alle benodigdheden kopen bij de Hema. Wat heb je nodig.

  1. Mokken. Ik kocht deze bekers via Hema.nl online voor 1 euro per stuk.
  2. Gekleurd papier
  3. Touw
  4. Mandarijnen
  5. Perforator
  6. Inpakpapier. Ik gebruikte doorzichtig zodat je de traktatie goed kan zien. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen de mokken niet in te pakken. Scheelt tijd 😉

Traktatie Creche met mandarijn

Aan de mokken kan je kaartjes hangen. Met een perforator met hartje erin (ook van de Hema) maakt ik dit gaatje. Op het kaartje kan je natuurlijk zelf schrijven wat je wilt. De stempel met Fitz zijn naam had ik in Vietnam laten maken.

Traktatie Creche met mandarijn Traktatie Creche met mandarijn Traktatie Creche met mandarijn

Je maakt de kaartjes, stopt de mandarijn in de mok en bind het inpakpapier vast met touw. Klaar zijn de traktaties!

VOOR DE JUF

Haribo

Voor de juf hadden we een snoeppot gevuld met met de nieuwste Haribo snoepjes met 30% minder suiker.

Haribo heeft drie nieuwe vrolijke, kleurrijke varianten ontwikkeld: ‘Fruitilicious’, ‘Fruity Pinguins’ en ‘Scuba Mix’. Deze heerlijke fruitgom snoepjes bevatten 30% minder suiker. Natuurlijk hadden wij, voordat we de juf erop trakteerden,zelf deze lekkere snoepjes al even getest en werden wij erg enthousiast van de smaak! Want hoewel er 30% minder suiker in  zit, is de smaak net zo lekker als je van Haribo gewend bent. En de juf van Fitz? Zij werd ook erg vrolijk van dit cadeautje voor haar!

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.