HOUSE OF JAMIE BABY ESSENTIALS & HOME COLLECTION 

house of jamie home essentials 5
house of jamie home essentials 3 house of jamie home essentials 4 house of jamie home essentials VOOR house of jamie home essentials 7 house of jamie home essentials 8 house of jamie home essentials 9 house of jamie home essentials 10 house of jamie home essentials 11 house of jamie home essentials 12 house of jamie home essentials 13 house of jamie home essentials 14

House of Jamie lanceert een vernieuwde year-round collectie bestaande uit tijdloze nursery, bed-time en on-the-go essentials. Daarnaast is er een nieuwe kleur toegevoegd: Powder Pink. En die is MOOOOI!!!! Helemaal onze kleur en helemaal mooi in combinatie met het zwart van de meubels zoals je op de foto’s kan zoen. Een perfecte toevoeging voor de huidige collectie met minimalistische designs Creëer de perfecte ‘little universe’ voor jouw kleintje met deze baby essentials!

Verschillende items hebben een nieuw design gekregen, zoals de dekentjes, de aankleedkussenhoes, de reisslaapzak en de opbergzak voor luiers. Specifieke details zijn aangepast voor een meer sophisticated stijl en er is gekozen voor minder kleurcontrast voor een neutrale, stoere look. Een edgy twist voor deze collectie; zowel de bow-tie slab als het speendoekje zijn nu ook uitgevoerd in black. House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen en materialen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn 100% Fair Trade en Oeko-tex gecertificeerd.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.