MEGA HIT HIER THUIS; DE ELEKTRISCHE STEP

elektrische step paw patrolElektrische step elektrische stepBobbi en Fitz hebben beide andere interesses qua speelgoed. Bij Bobbi (5 jaar) is vooral haar pop; Baby Annabell favoriet. Bij Fitz de Duplo. Samen kunnen ze wel rustig spelen met Lego en Playmobile. Daar hebben ze immers genoeg stukjes van. Maar dat rustig samen spelen is voorbij nu wij de elektrische step van Paw Patrol in huis hebben! Het is nu duwen en trekken wie er op de step mag! Want oh oh oh wat is die cool! Dus ik snap wel dat ze er ruzie om maken. Ik zou er ook wel de hele dag mee door het huis willen rijden!

Bobbi of Fitz gaan op de step staan, houden de knop ingedrukt en sjoef, de step gaat vooruit. De step wordt elektrisch aangedreven. Ze hoeven dus alleen maar te sturen. Door de dubbele voorwielen blijft de step rechtop staan. De snelheid van de step is stapvoets, ongeveer 2.5 / 3 km per uur. Eigenlijk is de step bedoelt voor kinderen vanaf 3 jaar maar Fitz (vandaag 2!) gaat er ook met gemak op. De step heeft antislip handvatten en stuur beveiliging bij scherp insturen. De stuurhoogte is 60 cm en je kan erop tot een gewicht van ongeveer 25 kg. Ik vind hem heel veilig, anders zou ik Fitz er niet op laten!

De step laat je op in het stopcontact en daarna kunnen je kinderen er 40 minuten op rijden. Je kan ook buiten op de step, alleen moet het oppervlak dan wel glad zijn. Bij ons op de stoep heb je ongelijke tegels en dan is het niet zo fijn. Asfalt is geen probleem. Toch vind ik het zelf fijner als ze er binnen mee spelen. Dat wordt er iedere dag meegedaan! Behalve als de step even op moet laden in het stopcontact. Dan is er weer rust in huis!

WIL JE DEZE STEP WINNEN!?!?
Dat kan! Wat moet je doen;

  1. LIKE CITYMOM op FACEBOOK 
  2. LIKE CITYMOM op INSTAGRAM
  3. TAG – onder de post die ik plaats op Facebook of Instagram over de step — in je comment een vriend(in) voor wie je denkt dat hij of zij de elektrische step ook leuk zal vinden voor zijn of haar kids!
  4. Tagt diegene ook weer een vriend(in) dan heb je extra kans om te winnen!

De winnaar is indiddels bekend; GEFELICITEERD Kim Verbeek. 

 

Wil je meer info over de step zelf, check dan pulsescooters.eu

Wil je hem kopen? Dan kan dat via Bol.com. 

 

Photocredits; Eva Leget.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. elisabeth maria martina

    mijn kleinzoon gaat helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.