DE MOOISTE KINDERKAMERS VAN INSTAGRAM; MAART

Een bericht gedeeld door enstijl (@enstijl) op

Jaaaaa een nieuw blog item; de mooiste kinderkamers van Instagram is een feit! Op Instagram heb je nu een fijne functie dat als je een mooie foto ziet dat je deze kan bewaren. Zo kan ik nu al mijn favoriete kamers makkelijk in een blog delen met jullie! 

Vorige maand in februari schreef ik voor het eerst de blog ‘de mooiste kinderkamers van instagram’ en ik vond het een feest om deze blog te maken. Ik zie altijd zoveel leuke kinderkamers op Instagram, dus ik ben heel blij dat ik door die nieuwe functie; het aanvinken van het vlaggetje bij een foto, mijn  favoriete kinderkamers kan bewaren en ze met jullie via deze maandelijkse blog kan delen.

Klik vooral ook op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts die jullie op deze manier weer kunnen ontdekken. Twee vliegen in een klap dus! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze nieuwe blog als ik. Bijdeze dus de tien mooiste kinderkamers van maart!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.