INSTANT LUXE LOOK AAN DE (KINDER)KAMER MET DE SHUTTERS VAN VENETA

Photo by Muk van Lil

Ik denk dat ik nog nooit zoveel reacties heb gehad op mijn instastories als toen mijn shutters werden geleverd en geïnstalleerd door Veneta. Zelfs weken later kreeg ik nog berichtjes; “jij hebt toch shutters, waar waren die ook al weer van” en “ben je tevreden over de kwaliteit”. Het leek mij het makkelijkst mijn ervaring in een blog te zetten, zodat jullie alles over Veneta en hun shutters kunnen lezen.

Meteen zal ik één ding zeggen; shutters nemen in ons huis, is de beste beslissing die ik ooit voor ons huis heb genomen! Onze slaap en de kinderkamer heeft er zo’n andere look & feel door gekregen. Echt bizar dat alleen raambekleding dat kan doen. 

Al jaren ergerde ik mij aan het lelijke jaloezie van de bouwmarkt in onze slaapkamer en het goedkope rolgordijn in de kinderkamer. Op mijn wishlist stonden shutters! In mijn zoektocht kwam ik Veneta tegen, zij zijn de nummer 1 in shutters op maat. 

Na een belletje was onze eerste afspraak ingepland. De adviseur kwam snel daarna langs. Omdat de shutters op maat zijn, is het sowieso fijn dat de adviseur, niet alleen advies, maar ook meteen de maat op kan nemen. Zo weet je dat de shutters helemaal perfect aansluiten. (Toch lullig als je er zelf net een paar mm naast zit en ze niet passen bij plaatsing!). 

Wat ook fijn is, is dat de adviseur alles over shutters kan vertellen. Ik dacht shutters zijn shutters. Maar ofcourse, I was wrong. Want je kan ze bijvoorbeeld dicht doen via invisible tilt (heb ik voor gekozen) maar ook via tilt rod (waarbij je de bediening, dus hoe je de luiken dichtdoet, zichtbaar is). 

Ook de lamellen kunnen in breedte verschillen (nooit over nagedacht!) tussen de 63 rn 114 mm. En je kan kiezen of de lamellen in een keer dicht gaan tegelijk, of je ze in 2 of drieën verdeeld. 

Daarnaast had hij kleurenstalen mee, zodat je meteen kan kijken welke kleur het beste in je kamer past. Ik dacht wit in de slaapkamer, maar heb uiteindelijk voor zwart gekozen. 

Tip: je kan trouwens ook gratis kleurstalen aanvragen. Je kan namelijk kiezen uit 450 kleuren! Mocht je een wat langzamere beslisser zijn misschien chill eerste de kleurstalen op te vragen voordat de adviseur langs komt. 

Natuurlijk had ik het liefst gehad, dat na het advies, diezelfde dag nog mijn shutters geplaatst zouden worden. Ik moest helaas even geduld hebben…. De shutters worden op maat gemaakt door Veneta en zijn niet kan en klaar, dus ja dat duurde even… 

Maar het wachten werd beloond. Toen de mannen van Veneta mijn shutters kwamen plaatsen was ik als een kind zo blij! Ik dacht, ze zijn een halve dag bezig met installeren, maar binnen 1 kop koffie waren ze al klaar! 

En OH WAT BEN IK BLIJ! De kinderkamer was door dat rolgordijn altijd een beetje smoezelig, kan het niet goed uitleggen, maar door die shutters van grond tot plafond heeft de kinderkamer echt een totaal andere look en feel gekregen, zo mooi is het geworden!

shutters


En ook in de slaapkamer ben ik zoooooo blij! Die jaloezie deden we nooit omhoog (dat rot touwtje zat altijd vast en dan kletterde ze weer meteen naar beneden). Maar nu met een handbeweging zet ik de lamellen omhoog en stroomt er licht te kamer binnen! Heerlijk. Mijn slaapkamer heeft nu echt dat luxe boutique hotel gevoel wat ik altijd al wilde. 

DUS; SCHRIJF HET OP EN ONTHOUD HET: VOOR SHUTTERS MOET JE BIJ VENETA ZIJN! 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

1 Reactie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.