STUDIO VACAY; INSTANT VAKANTIESFEER MET DEZE KLEDEN

Bettina van CITYMOM, heeft haar eigen unieke (kinder)kleden-lijn gelanceerd; STUDIO VACAY!

Kleden voor de (kinder)kamer zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Elk kleed brengt een herinnering of gevoel naar boven: avontuur, speelsheid en een vakantiegevoel.

EVERYDAY IT’S VACAY met een kleed zoals deze in huis! 

HOE STUDIO VACAY BEGON

Zolang Bettina zich kan herinneren heeft zij een enorme interesse voor alles dat met de inrichting van huizen te maken heeft. Als tienjarig kind bladerde ze al door de woonbladen van haar moeder, deed ideeën op en ging vervolgens met haar eigen kamer aan de slag.

Het zoeken naar mooie (interieur) spullen & de styling daarvan, is nog altijd één van haar favoriete tijdsbestedingen. 

Bijna 9 jaar geleden heeft Bettina de lifestyle blog CITYMOM.nl opgericht. Naast bedenker van de blog, is zij ook creatief eindverantwoordelijk, verantwoordelijk voor de PR, copywriting en maakt ze content voor diverse kindermerken. 2020 Is het jaar dat ze besloot haar vleugels uit te slaan en heeft ze haar eigen unieke (kinder)kleden lijn gelanceerd.

STUDIO VACAY WAS BORN!

HET ZWEMBAD KLEED

DE INSPIRATIE 

De kleden die Bettina in gedachte had moesten niet de 13 in een dozijn worden en anders dan  die ze tot nu toe tegen was gekomen. Sinds de geboorte van haar dochter Bobbi in 2012 komt de liefde voor interieurstyling vooral tot uiting in de kinderkamers.

In haar zoektocht naar de mooiste kinderkamers kwam ze telkens tot de conclusie dat deze “markt” iets miste…. Mooie grote kleden van een hoogwaardige kwaliteit…..

Kleden voor de kinderkamer zijn er wel, maar zijn te klein, gemaakt van materialen die je liever niet de kinderkamer binnenhaalt, of alleen in een zachte babykleuren. Het perfecte kleed heeft ze al die jaren niet kunnen vinden. Daar moest ze iets mee doen. Ze combineerde haar droom om ooit een eigen productlijn op te zetten, met dit gemis en creëerde een eigen unieke kledenlijn: STUDIO VACAY. 

De indrukwekkende lijn zijn echte statement pieces die iets toevoegen aan de kinderkamer, en waar zowel kids als ouders blij van worden. Sommige kleden zijn daarom ook geschikt om in de woonkamer of eigen slaapkamer te leggen. 

ECHTE EYE-CATCHERS 

Kleurrijk en uitdagend! Dit is het uitgangspunt voor ieder afzonderlijk kleed. Elk kleed haalt een vakantiegevoel naar boven. Voor altijd een vakantiegevoel in je eigen huis, hoe heerlijk is dat. Nu we momenteel niet ver meer reizen is dat deste fijner.

De afgelopen jaren is Bettina steeds bewust en onbewust bezig geweest met dit proces in haar hoofd, op zoek naar wat ze nu uiteindelijk gecreëerd heeft. Haar voorliefde voor interieur, mooie spullen, trends, haar kinderen en reizen heeft geleid tot STUDIO VACAY. Alle kleden zijn stoer, mooi en geven direct een vakantiegevoel. Het zijn echte blikvangers in huis. 

THE SUNSET RUG

DUURZAME MATERIALEN & PRODUCTIE 

Alle STUDIO VACAY kleden worden zorgvuldig handgemaakt, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit eucalyptus garen. 

Eucalyptus garen is sterk, zacht en hebben een sterke antibacteriële werking. Daarnaast is het een erg duurzaam materiaal. De bomen die hiervoor gebruikt worden staan in Europa en worden onderhouden volgens strenge FSC richtlijnen.

Het kappen van de bomen gebeurt middels een gesloten eco systeem, het water en oplosmiddel wordt gerecycled, het oplosmiddel is biologisch afbreekbaar en voor de productie van Eucalyptus is slechts 2.8% van het water nodig dat voor katoen gebruikt wordt. 

De kleden worden op bestelling gemaakt en gefabriceerd, wat inhoud dat er geen onnodige productie plaatsvindt. Op deze manier wil Bettina de kleden duurzaam en uniek houden.

Het biedt daarnaast ook de mogelijkheid ieder kleed aan te passen naar specifieke wensen. Wil je een kleed kleiner, of in een andere kleur, alles is mogelijk. Ook maakt Bettina kleden in opdracht. Wil je een kleed in de vorm van een zandkasteel: ook dat kan gerealiseerd worden. 

Er is bewust gekozen voor een eerlijke productie en productieproces. Het productieatelier is zorgvuldig gescreend evenals de mensen die er werken. De werknemers verdienen een eerlijk salaris en werken geheel volgens de richtlijnen onder gezonde omstandigheden.

Bettina is er trots op dat ze op deze manier deze mooie, duurzame, eerlijke kleden kan en mag produceren.

Check de webshop: www.studiovacay.com of instagram: @studio.vacay

IF YOU LIKE IT? PIN IT!

STUDIO VACAY VERKOOPT SINDS KORT OOK DEZE TE GEKKE SMILEY SPIEGELS

2 Reacties

 1. Rietje van Mechelen

  Beste Bettina,
  In het magazine van de Limburger ,kwam ik jou naam tegen in het artikel “de speelhoek van nu”,past bij het interieur.
  Blij verrast las ik jou verhaal over de vloerkleden.
  Nog leuker vind ik ,om je te laten weten dat ik ,Rietje van Mechelen( voorheen Rietje van Nunen) twee portretten van jou geschilderd heb ,toen je ongeveer 6 à 7 jaar was,en jouw ouders hebben indertijd ook nog twee grote aquarellen aangeschaft ,die boven de trappen zijn gehangen in het huis waar jullie toen woonden!
  Jouw moeder heeft jaren schilderlessen gevolgd bij mij.
  Toen ik mijn huisje in Utrecht kocht(1987) zat daar nog een houten “poepdoos” op de bovenverdieping ,daar wilde jou vader een aquarel van
  ,en uiteindelijk ,heeft de timmerman de hele poepdoos met deur en al uit het huis gesloopt ,voor de verzameling van oude pleeën die toen bestond in de showroom van ,ikmeen, Pflieger.
  Met geloten portemonnay heb ik toen mijn nieuwe sanitair voor het huis mogen uitzoeken !WC beneden en boven een toillet en douche!Natuurlijk alleen kwaliteits merken!
  Ben hem daar nog steeds dankbaar voor !
  Kennelijk heb jij ook de creativiteit en ondernemersschap van je moeder en vader geërfd !
  Wat leuk!
  Het is natuurlijk na zo’n lange tijd ,ik woon sinds 1992 in Limburg,een beetje tricky om te vragen :
  Hoe het met je ouders gaat,
  Ik hoop dat ze er nog zijn en dat ze kunnen genieten van al het goede wat er in het leven bestaat!
  Wij ,mijn echtgenoot ,en ik hebben het nog steeds naar onze zin hier in het limburgse.
  Door corona ben ik eindelijk opgehouden met de schilderlessen,in mijn eigen attelier.
  Zelf schilderen doe ik ook nog ,maar dit ogenblik op een laag pitje.Verder golfen wij wekelijks twee keer en binnenkort weer senioren competitie v.d. NGF.dus we zijn lekker .
  Hopelijk kan je de hartelijke groeten aan je ouders overbrengen van mij .
  En héel véel succes met je creatieve carrière!
  Rietje van Mechelen

  Antwoord
 2. Bettina

  HI Rietje wat leuk dat je een bericht stuurt! Ik zal je binnenkort een uitgebreide email terug sturen, met foto’s van je schilderijen want die hangen nog steeds bij mijn ouders! Liefs, Bettina

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.