TANDARTS JORDAAN

Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam, met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze helpen je graag!

Een tandarts in het centrum van Amsterdam waar je graag naar binnen loopt. Dat is Tandarts Jordaan. Dat kan zes dagen per week. Ook op zondag (!) en in de avonduren. Je hoeft dus nooit een gaatje in je agenda te zoeken als je een gaatje hebt. 

Van een eenvoudige controle tot een uitgebreide gebitssanering. Je kunt bij hier terecht voor veel verschillende behandelingen. Ook als je angstig bent voor de tandarts, zit je hier goed. Ze nemen uitgebreid de tijd en beginnen pas als jij of je kind er klaar voor is.

Als moderne tandartspraktijk in Amsterdam zorgt Tandarts Jordaan ervoor dat jouw mond gezond is en blijft. Ze willen dat jij jouw gebit, of het gebit van je kinderen, met net zoveel liefde en zorg onderhoudt als zij dat doen. Omdat je weet dat goede mondzorg belangrijk is voor je totale gezondheid. Ze bekijken je gebit en maken een zorgplan. Daar hoort ook een begroting bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Een ongeluk of ernstige pijn? Dan heb je een spoedtandarts nodig: een tandarts in Amsterdam waar je zo snel mogelijk geholpen wordt. Tandarts Jordaan is zo’n tandarts. Heb je ernstige en acute pijn? Neem dan contact op met 020 – 612 12 43. Ook als je niet staat ingeschreven bij Tandarts Jordaan, kun je ook bij hun terecht voor een spoedgeval.

Openingstijden

Maandag 08:15 – 22:00 uur

Dinsdag 08:15 – 22:00 uur

Woensdag 08:15 – 22:00 uur

Donderdag 08:15 – 17:30 uur

Vrijdag 08:15 – 17:30 uur

Zaterdag Gesloten

Zondag 09:30 – 18:00 uur

Contact

Tandarts Jordaan

Westerstraat 176

1015 MR Amsterdam

T 020 – 612 12 43

info@tandartsjordaan.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.