RESTYLING HUIS MET QUIET CLEARING
 VAN HISTOR

HISTOR | CITYMOM.nl

 

Quiet Clearing zal je misschien denken, wat is dat?! Nou dat is dé Trendkleur van 2019 van Histor. Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. Ik dacht; perfect voor mijn huis.

Ik wilde al een tijdje mijn huis restylen. Ik was een beetje klaar met al het wit in mijn huis en droomde over een beige kleur op de muur. Maar ik wilde het ook wat spice geven. Toen ik het donker groene Quiet Clearing zag, wist ik dat dit de perfecte match met mijn beige wand zou zijn!

HISTOR 2 | CITYMOM.nl

HISTOR | CITYMOM.nl

 

Elegant diepgroen

Quiet Clearing is een elegant diepgroen dat het evenwicht van de natuur in huis brengt, zodat we thuis helemaal kunnen ontspannen. Mensen hebben rust nodig en vinden dat van oudsher in de natuur. Dus een beetje natuur in huis is altijd goed. Andersom werkt dat ook: natuurlijke kleuren zorgen voor balans en harmonie in huis.

De kleur past daarnaast ook helemaal in de donkere-kleurentrend van nu. Ik heb de Trendkleur op meerdere wanden gebruikt en combineer het met off-black deuren en hout en goudaccessoires. In combinatie met de beige wanden (kleur Cool Concrete van Histor) is het helemaal super. Ik vind het resultaat waanzinnig! Het is helemaal de intieme, warme sfeer geworden die ik graag wilde creëren.

Wil je een neutraler effect, dan gebruik je Quiet Clearing in combinatie met licht hout en lichte tinten, of als accentkleur op een kleinere muur voor een trendy detail.

Wat trendwatcher Lieke Lamb betreft, is Quiet Clearing een logische keuze voor 2019: “We willen ons weer echt thuis voelen”.

Lamb; “in een steeds sneller draaiende wereld zoeken we balans tussen functionaliteit en sfeer. De wereld van tech – in de vorm van smartphones, slimme thermostaten en robotica – kwam de afgelopen jaren naar binnen, waardoor ons huis ‘verhardde’ en een disbalans in het interieur ontstond. In 2019 besteden we weer aandacht aan de natuurlijke kant. We hebben behoefte aan verbondenheid en maken thuis weer een harmonieuze plek”.

Ik ben het helemaal eens met Lamb. Thuis wil ik heel graag harmonie creëren. Mijn huis is nu een week af, en ik ben er zooooooo blij mee! Het is echt een super warm huis geworden, door het combineren van deze twee kleuren. Daarnaast is het ook echt weer eens wat ander dan anders. LOVE IT!

www.histor.nl

P.S. De kinderkamer heb ik ook een restyling gegeven. Daarover binnenkort meer!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

1 Reactie

  1. puck van gurp

    Hoi, welke beige kleur zit hier op de muur? Ik hoor het heel graag van je!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.