DE GALARY SMARTTAG VAN SAMSUNG HELPT JE ÁL JE SPULLEN TERUG TE VINDEN!

HEEFT JE KIND WEER MET JE SPULLEN GESPEELD? Samsung SmartThings Find en Galaxy SmartTag helpen je al je spullen terug te vinden! 

Afgelopen oktober introduceerde Samsung SmartThings Find. Met deze service vind je als Galaxy-gebruiker razendsnel en probleemloos je Galaxy-apparaten terug, zoals smartphones, tablets, smartwatches en oordopjes. 

Het goede nieuws is, dat je daarvoor niet eens online hoeft te zijn, zolang ze maar compatibel zijn. Nu gaat Samsung met SmartThings Find nog een stap verder, want met de Galaxy SmartTag vind je óók spullen terug die niet verbonden zijn. Of zelfs je huisdier. 

Het kan echt van alles zijn, van je tas tot je portemonnee, van je sleutels tot je fiets. Het zijn niet langer alleen je Galaxy-toestellen die je met de Galaxy SmartTag en Smart Things Find in een zucht weer terug hebt. Dit is toch de ideale oplossing voor MOMS die altijd alles kwijt zijn!? 

Ik zit ook nog te denken, stel je gaat een dag naar een druk strand of pretpark, dan zou je de smarttag ook nog aan een ketting om de nek van je kind kunnen hangen. Want die wil ik je ook niet kwijtraken!

Hoe koppel je de Galaxy SmartTag?

Het werkt heel simpel!

Je opent de ‘SmartThings’-app op je Samsung Galaxy S21-serie 5G en drukt op de knop om je ‘Galaxy SmartTag’ te activeren. Je SmartTag maakt een geluid en op de Galaxy S21 verschijnt een pop-up in de app. Selecteer ‘Add now’ en je bent ready to go.

Hoe vind je je spullen terug met Galaxy SmartTag?

Ook al is je Galaxy SmartTag offline, hij verstuurt wél een zogenaamd BLE-signaal (Bluetooth Low Energy) dat kan worden opgepikt door Galaxy-apparaten in de buurt. Die laten SmartThings Find weten waar de Smart Tag zich bevindt en zo vind je je eigendom razendsnel terug. Alle gebruikersgegevens in SmartThings Find zijn gecodeerd. Je privacy en veiligheid zijn dus verzekerd.

Om je SmartTag te vinden schakel je ‘Notify me when it’s found’ in op ‘SmartThings Find’. Zodra je SmartTag boven water is, krijg je een notificatie van SmartThings Find. Met tools als ‘Search nearby’, ‘Navigate’ en ‘Ring’ vind je jouw spullen nog sneller en eenvoudiger terug.

Aanvullende Galaxy SmartTag-functionaliteit

Ben je je smartphone kwijt? Door twee keer op de knop van je Galaxy SmartTag te drukken ontvang je een melding waar je Galaxy S21 ligt. Je kunt ook opdrachten via SmartThings instellen, door eenmaal op de knop te drukken. Zo stel je bijvoorbeeld in dat als je bij thuiskomst op de knop drukt, automatisch de lichten en TV aangaan. 

Meer info of de Smart Tag kopen? Check de webshop van Samsung.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.